Hae
Metallisydän

Yhdessä treenaamassa

Me käytiin viikonloppuna yhdessä treenaamassa. Eihän se sinänsä mikään ihmeellinen juttu ole, monet pariskunnat treenaa paljonkin yhdessä. Meidän arjessa yhdessä treenaaminen vaan on ollut viime vuodet tietynlaista suhteellisen harvinaista arjen luksusta, joka nyt on pikku hiljaa muuttumassa osaksi ihan normaalia arkea…

yhdessä treenaamassa

Yhdessä treenaamassa

Lapsiperheen arjessa se vanhempien yhtä aikaa treenaamaan pääseminen ei ole mitenkään ihan itsestään selvä juttu, varsinkaan silloin kun lapset on pieniä. Meillä se on mahdollistunut erinomaisen läheisverkoston avulla. Aina aika-ajoin on löytynyt mahdollisuus päästä yhtä aikaa salille. Nyt Emilia alkaa kuitenkin olla jo sen ikäinen, että voi olla meidän treenin ajan yksin kotona ja sehän avaa ihan uusia mahdollisuuksia päästä yhdessä treenaamaan.

Sillä että voidaan käydä treenaamassa yhtä aikaa, on melkoisen iso vaikutus meidän arkeen. Kun molemmat treenaa useita kertoja viikossa, vie molempien yhteenlasketut treeniajat aika ison siivun arjesta. Arkipäivät on usein tosi hektisiä ja kiireisiä. On työt ja koulut ja sitten on lasten harrastukset, kaupassakäynnit, ruanlaitot, siivoamiset ja muut arjen hommat. Usein meillä jääkin ainakin osa viikon treeneistä viikonlopulle. Yhteisestä vapaapäivästä vie kuitenkin aika paljon aikaa, kun käydään salilla vuorotellen. Nyt kun molempien treenit voidaan hoitaa yhtä aikaa, säästyy myös vapaapäivistä enemmän aikaa yhdessä olemiselle ja yhdessä touhuamiselle.

On paljon mukavampaa lähteä vapaapäivänä uimahalliin tai leikkipuistoon kaikki yhdessä, kun aiemmin ne on ainakin jossain määrin tehty jompi kumpi kahdestaan Emilian kanssa toisen ollessa sillä aikaa salilla treenaamassa. Tai vaihtoehtoisesti toinen on jättänyt treeninsä tekemättä jotta ollaan päästy touhuamaan jotain kaikki yhdessä.

Tälläkin viikolla me käytiin lauantaina aamupäivällä yhdessä treenaamassa Emilian viihtyessä sen aikaa kotona ja sen jälkeen me ehdtittiin tehdä vielä vaikka mitä yhdessä.

Tottakai me edelleen treenataan paljon myös erikseen, niin WellGollla kuin omalla kotisalillakin. On kuitenkin hienoa että yhdessä treenaaminen on mahdollista myös ilman isompia erityisjärjestelyjä.

On tässä kuitenkin varjopuolensakin. Koko ajan on lähempänä sekin aika, kun Emilia ei enää edes huomaa ollaanko me vanhemmat kotona vai treenaamassa, eikä ainakaan lähde minnekään yhdessä isin ja äidin kanssa… Silloin sitten on isillä ja äidillä sitä ”omaa aikaa” ihan liikaakin.

Sarin treenikuteet on tilattu House of Brandon verkkokaupasta. (Käy hyödyntämässä Big Hot Summer Salen huikeat jopa -70% alennukset!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *