Hae
Metallisydän

Viisi viikkoa dieettiä takana – Sarin fiilikset

Noin 11 kuukauden kuluttua minun olisi tarkoitus istua Lahdessa, Fitness Expon katsomossa hurraamassa kun Sari esittelee lähes alastonta vartaloaan monisatapäiselle yleisölle… Aika mielenkiintoinen asetelma kun sitä alkaa oikein miettimään… No ennen kuin sinne asti päästään, on edessä vielä pitkä ja kivikkoinen tie…

Viisi viikkoa dieettiä takana

Nyt on välidieettiä takana viisi viikkoa ja totuus dieetistä alkaa nousta esiin. On siis aika antaa Sarin kertoa hieman fiiliksistään. (Väliotsikot ovat sanasta sanaan aitoja, omat kommenttini löytyvät väleistä kursivoituina)

Sari:

Lähdin tälle välidieetille viisi viikkoa sitten intoa puhkuen, oli mahtavaa päästä vihdoinkin pudottamaan painoa, jos vaikka farkutkin joskus vielä mahtuisivat jalkaan! Tuo sama ajatus on motivoinut minua koko viiden viikon ajan pitämään näpit irti herkuista ja syömään kurinalaisesti WellGo Personal Training valmentajien Ringa Ruisniemen ja Jani sukevan suunnitteleman ruokavalion mukaan.
Jo tässä kohtaa dieettiä on ollut kiva huomata kiristystä kropassa. Tulokset motivoivat, vaikka täytyy myöntää että välillä on hermoja kiristänyt, kun nyt viidennellä viikolla oon alkanut selkeesti tuntemaan nälkää ja huomannut olevani ihan oikealla dieetillä. Herkkuja ei ole tehnyt mieli ennen kuin erehdyin avaamaan sipsipussin keskimmäisen lapsen kaverisynttäreille, jestas miten herahti vesi kielelle! Onneksi se tunne meni ohi yhtä nopeasti kuin tulikin.

”Mä en oo jumalauta neljään viikkoon syöny mitään herkkuja ja sun itsekuri on tossa. Kato ittees.”

Jari on kyllä tehnyt parhaansa tukeakseen dieettiäni, lähes päivittäin se tuossa mussuttaa jotain herkkuja, paskiainen! Hiukan joskus kiristää pipo ohimoita kun lähtee hakemaan itselleen lähikaupasta luomukasviksia ja toinen huikkaa sohvalta, että viitsisitkö tuoda samalla vähän irtokarkkeja…
Pipon kiristys kuitenkin helpottaa kun kauhoo siinä toiselle pussiin vadelmaveneitä ja noitapillejä ja huomaa, ettei itsellä tee niitä edes mieli, vaan enemmän houkuttelee ne ostoskorissa olevat parsakaalit ja pavut.
Jari: Pitäähän se nyt tässä heti alkuun katsoa, mihin asti rouvalla riittää itsekuria. Jos heti alussa olisi hankalaa irtokarkkien kanssa, ei varsinaisesta kisadieetistä tulisi mitään. Hyvältä näyttää tässä vaiheessa, jatkan urheasti itseni likoon laittamista ja Sarin projektin tukemista…

”Alkaa olla kuule hiukan herkillä tässä kun on ollu neljä viikkoa dieetillä.”

Oon miettinyt paljon aikaa tästä eteenpäin ja tuntuu hyvältä, että oon lähtenyt haastamaan itseäni. Nyt jo tiedän, että helppoa se kisadieetillä olo ei tule olemaan, mutta oon päättänyt mennä läpi vaikka harmaan kiven. Taisin tossa joku päivä todeta Jarille, että mahtavaa kun kroppa alkaa näyttää siltä kuin jotain treenaisikin rasvojen alettua tiristä 😉
Jari: Ei se dieetillä oleminen ihan helppoa ole itse dieettaajalle, mutta ei se aina herkkua ole meille muillekaan. Välillä meillä räiskyy ja rätisee, mutta on se silti mahtavaa katsoa miten toinen nauttii tosta touhusta 🙂 Hyvä tästä tulee 🙂

Yksi kommentti

  1. Jenni kirjoitti:

    Tsemppiä Sarille ja jarile voimia herkutteluun ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *