Hae
Metallisydän

Kyllä nyt kelpaa leikkiä!

Hiekkalaatikkoprojekti on viimein kokonaisuudessaan valmis. Nyt kelpaa leikkiä kun pääsee leikkimökin ikkunasta ostamaan ja myymään vaikka hiekkamuotteja, tekemään hiekkalaatikossa kakkuja ja syömään niitä pöydän ääressä aurinkovarjon alla.

Viime kesänä rakennettiin leikkimökki, nyt hiekkalaatikko ja pöytäryhmä. Hiekkalaatikon rakentamisesta löytyy juttua TÄÄLTÄ. Tässä jonakin iltana tartuin vielä maalisutiin ja maalasin hiekkalaatikon kannet/penkit valkoisiksi, ei sitten ainakaan tule leikkiessä tikkuja peppuun kun penkit on nyt huolella käsitelty. Samalla öljysin pöytäryhmän, ihan samasta syystä. Viimeisen silauksen hiekkalaatikolle antoi mikäpä muukaan kuin hiekka.

Sen suhteen olin hiukan epävarma, kuinka paljon hiekkaa yhteen hiekkalaatikkoon oikein tarvitaan… No kävin hakemassa yhden peräkärryllisen, mikä kuormaajan kauhavaa’an mukaan painoi 540 kiloa. Meidän piha on aidattu, joten kärryn kanssa ei ihan lähelle hiekkalaatikkoa pääse. Toisaalta tuo 540 kiloa on aikamoinen määrä kuskattavaksi kottikärryllä muutama lapiollinen kerrallaan… Ainoana oikeana ratkaisuna päädyin sahaamaan aidan kahdesta kohdasta poikki, nostamaan tiellä olevan palasen pois ja peruuttamaan kässyn kiinni hiekkalaatikon reunaan. Siitä sai sitten lykittyä hiekat suoraan kärrystä laatikkoon. Ja tulipahan seuraava rakennusprojekti päätettyä samalla, tänä kesänä tehdään pihan ympärille uusi aita.

Nyt kelpaa leikkiä!

Nyt on hiekkalaatikko viimeistelty ja sisällä on hiekkaakin. Yksi innokas leikkijäkin löytyy 🙂 Jos sitten seuraavaksi virittelisi trampoliinin käyttökuntoon. Tosin hämähäkkikeinukin odottelisi autotallissa paketissaan, sille haluaisin vielä rakentaa kehikon. Millainen mahtaisi olla tarpeeksi tukeva ja mahtuuko se pihaan… Niin ja hiekkalelut tarvitsevat oman laatikkonsa, ei ne pitkin pihaa voi olla ja Emilia mainitsi kyllä jotain liukumäestäkin… Onneksi tykkään tällaisista pienistä rakennusprojekteista, varsinkin tällaisella ilmalla 🙂
No seuraava projekti on varmaan ihan pakon edessäkin tuon aidan uusiminen, joku idiootti kun sahasi siitä palasen irti. No joskus tulevaisuudessa kun piha on valmis, voi itse lekotella aurinkotuolissa kun Emilialla riittää puuhaa leikkiessä.

No enhän mä nyt oikeasti mitään lekotella malta, tykkään puuhata jotain. Kaipa tuota terassilaudoitustakin voisi uusia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.