Hae
Metallisydän

Kuukautiset vs. miesflunssa

Huomio kaikki tiukkapipot ja muut loukkaantumisherkät ihmiset, nyt kannattaa pysytellä kaukana tästä tekstistä! Jos kuitenkin päätät lukea, pidäthän varmuuden vuoksi nenästäsi kiinni, ettei sinne pääse herneitä… Nyt seuraa puhetta naisten ja miesten eroista kun aiheena on kuukautiset ja miesflunssa!

Miesflunssa

Flunssa on siitä vittumainen tauti, että se saattaa iskeä ihan keneen tahansa. Se ei välitä iästä tai yhteiskunnallisesta statuksesta, ei edes sukupuolesta. Flunssan kourissa kärsivät niin miehet kuin naisetkin, joskin jossakin määrin eri tavalla. Naisille flunssa on usein vain pieni hidaste, arkiaskareet hoituvat kyllä vaikka nenä vuotaa ja heikottaa. Miehiin flunssa iskee lähes poikkeuksetta kovempaa. Miehille flunssan oireet ovat voimakkaammat ja flunssa viekin miehen useimmiten vuodepotilaaksi. Miesten sairastama flunssa onkin erotettu naisten sairastamasta lievemmästä versiosta kehittämällä sille ihan oma nimike, miesflunssa.
Naiset pitävät miesflunssaa vakuuttavista tutkimustuloksista huolimatta huuhaana ja miehiä yksinkertaisesti heikompina ja herkempinä valittamaan heikkoa oloaan. Tämä ei luonnollisesti pidä paikkaansa.

Kuukautiset

Jos miehillä on riesanaan miesflunssa, on naisillakin oma vaivansa, kuukautiset. Kerran kuussa toistuva muutaman päivän mittainen ajanjakso, jolloin nainen kokee olevansa oikeutettu suuttumaan ja kiukkuamaan asiasta kuin asiasta, useimmiten täysin turhaan. Miehenä en luonnollisesti tiedä tuosta vaivasta oikeastaan mitään, mutta kokemus on opettanut, että tuona aikana on parasta olla mahdollisimman näkymätön ja kaikista asioista naisen kanssa samaa mieltä.

Kuukautiset vs. miesflunssa

On aivan totta että mies ei voi tietää mitä tuntuu kokea kuukautiset, mutta aivan yhtä vähän nainen voi tietää miltä miesflunssa tuntuu.  Onkin aivan absurdia verrata niitä keskenään ja juuri siksi niin teen.

  • Kuukautiset iskevät keskimäärin kerran kuukaudessa, miesflunssa iskee keskimäärin kerran vuodessa. Luulisi, että jos naisella on oikeus valittaa kurjaa oloaan kerran kuussa, miehellä olisi oikeus valittaa kurjaa oloaan kerran vuodessa.
  • Flunssa on täysin luonnoton olotila, keho on silloin sairas. Kuukautiset taas on täysin luonnollinen asia.
  • Flunssassa ollessaan mies on tyytyväinen saadessaan maata rauhassa sohvalla. Kuukautisten aikana nainen ei ole tyytyväinen mihinkään.
  • Flunssassa ollessaan mies kaipaa naiselta hoivaamista. Kuukautisten aikana nainen ei osaa kertoa mitä haluaa tai mitä ei halua – ja suuttuu salamana jos ei saa mitä haluaa.
  • Kun mies valittaa kurjaa oloaan, naisella on täysi oikeus sanoa ”sulla taitaa olla miesflunssa”. Jos nainen kiukkuaa tiettyyn aikaan kuukaudesta, on pahin mahdollinen virhe mennä sanomaan ”sulla taitaa olla menkat”.

Kuten huomaamme, kuukautisia ja miesflunssaa voi hyvinkin verrata keskenään.

Alekoodi!

Loppuun vielä kaikille tästä valitettavan totuudenperäisestä postauksesta suotta loukkaantuneille ja suuttuneille lepytykseksi 20% alennuskoodi House of Brandoniin!

Koodilla METALLISYDÄN saa 20 % alennusta kaikista House of Brandon -verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista (koodi on voimassa 15.11. asti, ei koske alusvaatteita eikä sport-valikoimaa)

TÄSTÄ Shoppailemaan!

Postauksen kuvissa Sarilla oleva takki, paita ja bleiseri on tilattu House of Brandonista.

Yksi kommentti

  1. Piu kirjoitti:

    ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.