Hae
Metallisydän

Roppakaupalla kotitreenejä – ihan ilmaiseksi!

Koronavirus jyllää maailmalla ja nyt myös meillä täällä Suomessa, jopa siinä määrin että on jouduttu turvautumaan poikkeusjärjestelyihin. Tapahtumia on peruttu, muunmuassa kevään odotettu Fitness Classic Jyväskylässä on siirretty huhtikuulta kesäkuulle. Kokonaisia urheilusarjoja, kuten SM-liiga oon keskeytetty kokonaan ja ryhmäliikunnat on lyöty jäihin. Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi on myös suljettu valtava määrä erilaisia liikuntapaikkoja, myös joitakin kuntosaleja. On hyvin mahdollista, että loputkin kuntosalit tullaan sulkemaan lähiaikoina. Ei treenitauko pahasta ole, mutta luonnollisesti se harmittaa ja kuntoilijat etsivätkin ahkerasti erilaisia korvaavia treenimahdollisuuksia. Itse päätin kantaa korteni kekoon ja julkaista lähipäivien ja viikkojen aikana useita erilaisia kotitreeniohjeita, joita tässä vuosien varrella on kertynyt varastoon – ja ne on kaikkien saatavilla ihan ilmaiseksi.

kotitreenejä

Roppakaupalla kotitreenejä – ihan ilmaiseksi

Tulen julkaisemaan täällä blogissa ensi viikosta lähtien säännöllisesti erilaisia kotona tehtäviä treenejä ohjeineen. Ne kaikki tulevat löytymään myös Blogin yläpalkista löytyvältä Treenitietopankki -välilehdeltä. Itseasiassa sieltä löytyy nyt jo perinteisten kuntosalilla tehtävien treeniohjelmien lisäksi ainakin ohjeet kotona tehtävään TRX-treeniin ja kotona tehtävään kehonpainotreeniin ja lisää on tosiaan luvassa ihan lähipäivinä.

Tulossa on niin yhdessä tehtävää paritreeniä, itsenäisesti suoritettavaa nopeaa ja tehokasta pikatreeniä, kehonhuolto-ohjeita ja tietysti myös oma eriytetty treeninsä pakaroille sekä paljon paljon muuta.

Pistkäähän siis blogi ja sen somekanavat seurantaan niin ei tule aika pitkäksi kotona kököttäessä ja samalla saa välillä jotain muutakin mietittävää tuon ahdistavan Korona-uutisoinnin sijalle.

Metallisydän Facebookissa

Metallisydän Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *