Hae
Metallisydän

Välidieettiä (malttamattomana ja kauhulla) odotellessa…

Syksyn Fitness Expo lähestyy ja samalla taas tietyllä tavalla konkretisoituu se, että Sarin suunnitelma on seistä vuoden kuluttua Fitness Expossa kisalavalla… Tällä hetkellä, välidieettiä odotellessa, kuitenkin vielä treenataan kovaa ja syödään runsaammin.

Välidieettiä malttamattomana odotellessa…

Sarin projekti on jo jonkin aikaa ollut niinsanotussa ”tasaisen puurtamisen” vaiheessa, jossa treenataan kovaa ja syödään riittävästi jotta lihasmassaa saataisiin kasvatettua. Ja kovaa Sari onkin treenannut uuden valmentajansa Juha Sjögrenin ohjeilla. Treeni tuntuu tuottaneen tulosta ja lihasta tuntuu tarttuneen. Tällä hetkellä Sari odottaakin malttamattomana kohta alkavaa välidieettiä, jonka aikana on tarkoitus vähentää rasvan määrää kehossa ja samalla saada paremmin näkyviin saavutettua kehitystä.

Vaikka runsaammin syöminen kiletämättä mukavaa onkin, on Sari kaivannut dieetin tuomaa erilaista fiilistä. Dieetillä fokus ikään kuin tarkentuu ja onhan se hienoa huomata rasvan palavan ja tiukalla treenillä hankittujen lihasten erottuvuuden parantuvan.

Edessä olisi muutama kuukausi dieettiä. Tällä kertaa ei vielä dieetata täydellä raivolla ja esimerkiksi dieetin ajalle osuva joulu tuo mukavan tauon dieettiin, Sarilla on nimittäin jo etukäteen valmentajalta lupa ottaa jouluna rennommin. Siitä huolimatta joulunakaan tuskin tulee mässäiltyä, dieettimoodi on siinä vaiheessa kuitenkin jo sen veran vahvana päällä.

Kaikki tämä johtaa vielä keväällä ”offikauteen”, jonka aikana ruuan määriä jälleen kasvatetaan ennen varsinaista kisadieettiä, joka onkin sitten vielä astetta välidieettiä vakavampaa puuhaa. Silloin kisapäivä alkaa jo näkyä horisontissa ja siihen valmistaudutaan ihan tosissaan.

Välidieettiä kauhulla odotellessa…

Näin samassa taloudessa asuvana täytyy sanoa, että itse odotan Sarin välidieettiä enemmän kauhun sekaisin tuntein kuin malttamattomana. Ei sillä että Sari olisi kauhean paljon kiukkuisempi dieetillä ollessaan (on se), mutta lähinnä sen osalta, että viimeksi kun Sari oli kisadieetillä, oma painoni nousi useamman kilon joutuessani herkuttelemaan Sarinkin puolesta… Saa nähdä miten tällä kertaa käy…

Sarin treenikuteet on tilattu House of Brandon verkkokaupasta. Käy sinäkin nappaamassa itsellesi Better Bodiesin uutuudet tuomaan intoa treenaamiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *