Hae
Metallisydän

Perheloma Turkissa osa 3 – Mites se fitness?

Me palattiin viime viikolla perhelomalta Turkista. Kirjoittelin jo aiemmin menomatkasta (joka ei sujunut ihan suunnitellusti) ja loman alkupäivistä. Joku tuossa jo ehti kyselemään, että miten tuollainen etelänloma buffet-ruokapöytineen ja altailla makoiluineen oikein sopii Sarin fitness-projektiin ja kisadieettiin, no avataanpa tällä kertaa sitä puolta hiukan enemmän…

Mites se fitness?

Jo ihan lähtökohtaisesti pidän hassuna ajatusta, että kun kisoihin on reilut neljä kuukautta, olisi se jonkinlainen este etelänlomalle. Samaa mieltä olivat onneksi Sarin valmentajat Ringa Ruisniemi ja Jani Sukeva, jotka jo hyvissä ajoin ennen matkaa suunnittelivat Sarin treeniohjelman siten, että lomaviikolle osui treenien osalta kevyt viikko. Pakko ei olisi ollut treenata lainkaan, mutta olihan se käytävä hotellin kuntosaliin tutustumassa.

Mitään erityisen rankkaa tai kurinalaista treeniä ei tehty kumpikaan, vaan lähinnä treenailtiin fiilispohjalta sitä mikä hyvältä tuntui. Ja tuntuihan se hyvältä 🙂

Entäs ruokapuoli?

Lasten kanssa kun matkustetaan, on All Inclusive aika ehdoton juttu. Samalla se palveli oikein hyvin myös Sarin dieetin tarpeita. Valtavista ja kattavista seisovista pöydistä oli Sarin hyvin helppo koota itselleen hyvin liki dieettiruokavalion makroja vastaavia ruoka-annoksia. Täytyy tässä välissä antaa isot pisteet Pascha Bay -hotellin ruokatarjoilulle, laadukasta ja terveellistä ruokaa sai koottua lautaselleen joka kerta niin halutessaan. Haastavaksi homman teki korkeintaan kanssamatkustajat jotka hyödynsivät vahvasti myös jälkiruokapöytien antimia Sarin tyytyessä lähinnä vesimeloniin…

Se fitneksestä, se ei näytellyt millään tavalla suurta osaa meidän lomasta eikä määritellyt sitä oikeastaan millään muulla tavalla kuin että Sari hiukan laskeskeli mitä suuhunsa laittoi, ottamatta siitäkään sen suurempaa stressiä. Hyvin se taisi mennäkin, sillä mitään lomakiloja ei ollut (Sarille) kertynyt ja loman jälkeen paino jatkoi putoamistaan oikein mukavasti 🙂

To be continued… one more time 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *