Hae
Metallisydän

Hei fuckface, se on mun identiteetti!

Tiedättekö sen tunteen kun oma elämä ahdistaa niin paljon, että haluaisi olla joku muu? No en minäkään, mutta joillakin raukoilla ilmeisesti menee niin huonosti, että jopa meikäläisen identiteetti kelpaisi…

identiteetti

Epätodellisen kauniita ihmisiä

Nykypäivänä ihmiset elävät hyvin vahvasti sosiaalisessa mediassa. Facebookissa kerrotaan päivän askareista ja mielialoista, Instagramiin ladataan kuvia pitkin päivää ja Snapchat laulaa lähes taukoamatta. Aika harvoin kukaan on somessa ihan täysin rehellinen, asioita kaunistellaan ja kuvia muokataan. Aika ajoin siellä sosiaalisessa mediassa pyöriessä törmää jopa epätodellisen kauniisiin ihmisiin ja silloin joutuu ihan oikeasti pohtimaan, voiko kukaan oikeasti olla niin hyvän näköinen. Niin kävi minulle jokin aika sitten kun sain linkin Esa Simeliuksen Facebook-profiiliin. Ihan mieletöntä että joku voi olla noin hyvän näköinen ja vielä noin vahvakin…
sosiaalisessa
Esan ulkonäkö miellytti minua jopa niin paljon, että päätin lähestyä häntä yksityisviestillä, johon Esa onnekseni vastasikin. Taisi tosin Esa luulla että yritän iskeä häntä (ei mikään ihme, noin komea mies!), koska ei oikein ollut isommin juttutuulella… Myöhemmin selvisi, että Esa oli helsinkiläinen laitonta nuuskanmyyntia harjoittava henkilö, jonka etnisestä taustasta en mainitse mitään, totean vain että hyvin todennäköisesti kyseessä oli yksittäistapaus.
Esa2
Esa nyt ei selvästi ollut se penaalin terävin kynä, mutta eipä ole Esa ainoa laatuaan… Vastaaviin hieman heikommalla älykkyydellä varustettuihin tyyppeihin olen törmännyt jo useamman kerran kun tarkkasilmäiset blogin lukijat ovat laittaneet minulle kuvakaappauksia erinäisistä deittipalveluista, joissa on ollut kovin tutun näköisiä kuvia…
Taisi olla viime vuoden puolella, kun yksi tuttu laittoi minulle kuvakaappauksen tutun näköisestä kaverista etsimässä seuraa Tinderissä. Jännä juttu ettei vieläkään ole tärpännyt, sillä tietääkseni profiili on edelleen aktiivinen…

Tällä viikolla toinen kovin tutun oloinen tyyppi haki seuraa Hot or not -seuranhakupalvelusta. Voisin vaikka vannoa nähneeni ”Tonin” joskus jossakin…

Jotenkin tuntuu aika pöljältä ajatukselta käyttää jonkun muun kuvaa seuranhakupalvelussa. Luulisi että huijaus selviäisi mahdolliselle deittikumppanille viimeistään tavatessa ”Sulla oli kyllä mun mielestä siinä kuvassa hampaat suussa, eikä tuo nenäkään näyttänyt ihan noin vinolta…”

Jos joku jatkossa vastaaviin törmää, tai jos Tommi tai Toni sattuu osumaan omiin osumiin, sopikaa ihmeessä treffit. Ihan mielenkiinnosta voisin tulla mukaan katsomaan mikä mörökölli siellä hyräilee Cheekiä hiljaa itsekseen…

Yksi kommentti

  1. Riia kirjoitti:

    Ai vitsit, siinä oliskin huippuidea! 😀 Sopisi treffit ja ilmestyisi sitten paikalle ihmisen kanssa jonka kuvan ja ehkä koko identiteetin tyyppi on varastanut. Mielenkiintoista olisi nähdä ilmeet ja kuulla selitykset 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.