Hae
Metallisydän

Kesä paketissa

Se alkaa tämä kesä olla aikalailla lopuillaan, vaikka Mamba mitä väittäisi… Ja olikin sitten hiukan erilainen kesä kuin aiemmat. Voisi melkein sanoa että tämä kesä olisi paketissa.

Kesä paketissa

Kesä 2022 alkoi kuten mikä tahansa muu kesä, helteitä odotellessa. Eihän niitä tällä kertaa ihan vielä toukokuussa, eikä kesäkuun alkupuolellakaan kuulunut, joten päätin odotellessa maalata meidän talon. Siinä sitä sitten keikuin pari viikkoa tikapuilla ja räystäillä roikkuen ja talo tuli maalattua.

Hiukan oli viimeistelymaalauksia jäljellä kun lähdin ihan tavallisesti ulko-ovesta ulos ja siinä noin 15 sentin portaalta alas astuessani astuin nilkkani ympäri niin että jalasta kuuluin napsahdus. Lääkärikäynnin ja röntgenin jälkeen jalkaan laitettiin kipsi viideksi viikoksi.

No siitähän ne odotetut helteet sitten alkoi. Jippikaijee, kuten eräällä Herra McClanella on tapana sanoa. Jalka paketissa ja kesä vasta alussa. No tänä kesänä tuli sitten istuttua kipsi jalassa maauimalan lastenaltaan vierellä jopa siinä määrin, että on ihme ettei missään vaiheessa poliisi tullut kyselemään että mikäs pervo se täällä lapsia kyttää…

No onneksi tänä kesänä helteitä riitti vielä elokuussakin ja kipsin poistamisen jälkeen pääsin nauttimaan kesästä muutenkin kuin altaan reunalta. Loppukesästä ehdittiin hyvin vielä uimaan yhdessä maauimalassa, saunomaan mökillä savusaunassa ja kieppumaan Särkänniemen laitteissa. Vähän keräsi jalka aluksi turvotusta touhutessa, mutta alkaa nyt olla jo melkein entisensä.

Sellainen oli minun kesäni, noin niinkuin lyhyesti kerrottuna ja ajan kultaamana. Hiukan vähemmän hauskaa se oli TÄMÄN postauksen aikoihin… Mutta entäs se Sarin kesä sitten? No se meni pitkälti imuroidessa ja nurmikkoa leikatessa, ukko kun ei jalka kipsissä pystynyt sellasia pikkujuttuja tekemään, eikä oikein kauhesati mitään muutakaan. Jännä muuten, että lääkäri kielsi imuroinnin varmuuden vuoksi kolmen vuoden ajaksi…

Mutta hei, tästäkin kesästä selvittiin, vaikkakaan ei tällä kertaa ilman fyysisiä vammoja (minulla) tai pysyviä traumoja (Sarilla). Vedetääs ensi kesä hiukan erilaisella kaavalla! Nyt jäädään odottelemaan joulua, ei siihenkään ole enää kuin reilu kolme kuukautta! Jos se vaikka onnistuisi viettää tänä vuonna normaaliin tapaan, se kun meni viime vuonna korona-kuumeessa taju lähes kankaalla molemmilla…

Sarin Superdry-mekko ja Vila-neuletakki sekä Jarin Vans-kengät on muuten tilattu House of Brandonista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.