Hae
Metallisydän

Nyt lähtee nostot kulkemaan! – ATX Hex bar XL

Kuntosalitreeni on minulle todella rakas harrastus, salilla tulee käytyä viikon aikana neljä-viisi kertaa, joista useimmat kerrat läheisellä WellGo Training Centerillä. WellGo:lla tulee treenattua enimmäkseen pääni sisällä olevan treeniohjelman mukaan ja jätettyä erilaiset kokeilut ja hulluttelut tekemättä. Aina silloin tällöin treenaan kuitenkin myös omalla kotisalilla, jonka rakentaminen ja varustaminen on toinen tärkeä harrastukseni. Tuolla kotisalilla (muiden katseilta piilossa) tuleekin sitten testailtua monenmoista erilaista treenisysteemiä ja sinne olen hankkinut myös useita hiukan erikoisempia tankojakin, joita ei esimerkiksi WellGo:lta löydy…

ATX Hex Bar XL

Uusin tulokas kotisalini tankovalikoimaan on ATX:n Hex Bar XL, joka on nimensä mukaisesti melkoisen kookas… Minulla on ollut jo jonkin aikaa pienempi Hex Bar (esittely siitä löytyy TÄÄLTÄ). Tuo pienempi tanko on oikein kätevä ja taipuu moneen liikkeeseen, kuten esimerkiksi pystypunnerrukseen. Maastavedon suhteen siinä tulee kuitenkin raja vastaan painokiekkojen määrässä ja siksi halusin sille isoveljen, XL-kokoisen Hex Barin.

Tangoissa todellakin on eroja ja tämä ATX:n tanko oikein huutaa isoja rautoja. Se on tukeva ja jämäkkä ja siinä missä aiemmassa pienemmässä Hex Barissa oli tilaa painokiekoille 210 mm molemmissa päissä, on tässä ATX:n XL-kokoisessa tangossa tilaa melkein tuplasti, 410 mm. Nyt saa siis latoa levyjä tankoon ihan riittämiin – ainakin omille voimilleni.

Hex Bar

Nyt lähtee nostot kulkemaan!

Testasin eilen uutta tankoa ensimmäisen kerran ja ai että se oli kivaa… Vielä kun nappasin tangon päihin TÄÄLLÄ aiemmin esittelemäni painoketjut, ei kehitystä enää voi estää millään!

ATX Hex Bar XL on tilattu GoFitness Megastoresta, jolle annan todella vahvat suositukset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *