Hae
Metallisydän

Kesän paras ja ilmainen retkikohde lapsiperheelle!

Tähän blogitekstiin antoi innoituksen radio- ja TV-juontajana, näyttelijänä ja meidän kaikkien Jarien suurena idolina lähes koko Suomen kansan tuntema Jari ”jaajo” Linnonmaa kysellessään jokin aika sitten omalla Instagram tilillään vinkkejä kesäloman viettopaikoista Suomessa. Itselleni nousi lapsiperheen isänä heti mieleen erinomainen – ja täysin ilmainen- retkikohde lapsiperheelle Porista, Pelle Hermannin leikkipuisto!

Pelle Hermannin leikkipuisto

Kaikki yhdistävät Porin Yyterin hiekkarantoihin, mikä ei ole myöskään huono retkikohde, mutta Yyterin hiekkarantojen ohella ihan mahtava retkikohde lapsiperheelle Porissa on Pelle Hermannin leikkipuisto. Pelle Hermannin leikkipuisto on paitsi ehkä noin neljän jalkapallokentän verran (osuva vertaus näin EM-kisojen aikaan) varsinaista leikipuistoa, myös musiikkileikkipuiston pienille muusikonaluille, liikennepuiston pikkuhurjastelijoille, hiekkarantaisen uimarannan ja beach volley-kenttiä eri ikäisille ranteleijonille. Niin ja tietysti erilaisia kotieläimiä kileistä kanoihin ja alpakoista riikinkukkoihin.

Meidän perheessä Pelle Hermannissa on viihdytty säännöllisesti vuodesta, kuukaudesta ja viikosta toiseen, niin talvella kuin kesälläkin, joksin kesällä puisto on luonnollisesti parhaimmillaan jäätelökioskeineen ja kahviloineen. Niin ja on Pelle Hermannin leikkipuistosta mahdollista nousta myös kaupunkijunan kyytiin ja päästä opastetulle kiertoajelulle ympärin Poria.

Loistava retkikohde lapsiperheille!

Eniten Pelle Hermannista iloa saavat varmasti irti lapset aina noin 10 ikävuoden paikkeille asti, mutta on siellä kivaa meillä leikkimielisillä aikuisillakin. Uskallan suositella Pelle Hermannia retkikohteena niin Jaajolle kuin kaikille muillekin lapsiperheille!

Niin ja oman ihanan lisänsä Pelle Hermannin leikkipuistoon tuovat luonnollisesti myös ihanat porilaiset. Missä muualla voit kuulla että hellepäivän sää ”ei oo iha paska” tai lämpimän jälleennäkemisen merkiksi tervehdykseksi ”Men sääki ny vittuu siit!”

Jarin Makian hupppari tilattu House of Brandon verkkokaupasta, ei siälkää iha paskat alet oo menos!

P.S. Tämä ei ole Porin kaupungin maksama matkailumainos, mutta mielihyvin toimitan kaupungille tilinumeroni… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.