Hae
Metallisydän

Hei me muutetaan!!

Viisi vuotta sitten me muutettiin meidän nykyiseen kotiin ja silloin ajatus oli, että tästä ei sitten enää muutetakaan mihinkään. No toisin kävi. Me ollaan viihdytty tosi hyvin meidän kodissa, eikä meillä mitään varsinaista tarvetta olekaan muuttaa, tilaa on riittävästi, talon pohjaratkaisu on kiva ja asuinkustannuksetkin kohtuulliset, huolimatta sähkölämmityksestä. Silti nyt ollaan sellaisessa tilanteessa, että parin kuukauden päästä me muutetaan taas…

Hei me muutetaan!

Siitä on tosiaan hiukan yli viisi vuotta kun me muutettiin meidän nykyiseen kotiin, tehtiin laajamittaiset pintaremontit ja kotiuduttiin oikeinkin hyvin. Meidän koti on oikein kiva ja me viihdytään hyvin, mutta… Me ollaan tietyllä tavalla aika impulsiivisia ihmisiä ja saatetaan joskus tehdä isojakin päätöksiä aika npeasti. Tietyllä tavalla niin kävi nytkin…

Me ollaan ihan huviksemme katseltu välillä myynnissä olevia taloja lähialueelta, ihan vaan mielenkinnosta, vailla ajatusta muuttaa. Mutta loppukesästä osui kohdalle talo, johon molemmat tykästyttiin netin kuvien perusteella. Talo oli suhteellisen lähellä meidän nykyistä kotia ja tosi kivalla ja rauhallisella asuinalueella. Niinpä me päätettiin soittaa välittäjälle ja käydä katsomassa taloa ihan oikeasti – ja siinä se sitten oli.

Me oltiin molemmat myytyjä heti kun käytiin taloa katsomassa. Jo tätä meidän nykyistä kotia etsiessä me haaveiltiin kahdessa tasossa olevasta talosta, yläkerrasta ja alakerrasta, sekä avaruudesta ja tilantunnusta. No tässä talossa oli sitä kaikkea, kaksi kerrosta, iso aula yläkerrassa, joka oli auki alakerran korkeaan olohuoneeseen, tilaa yhteensä 200 neliötä, iso piha – ja iso autotalli. Pääsen taas laajentamaan kotisalia ja Emilia jo piirsi isille rakennuspiirrokset, millainen entistä isompi kiipeilyteline pitää pihaan rakentaa 🙂

Ei siinä montaa päivää mennyt kun päädyttiin soittamaan välittäjälle ja kysyttiin päästäänkö katsomaan taloa uudelleen. Sillä käynnillä tehtiin päätös laittaa meidän nykyinen talo myyntiin ja tehdä ehdollinen tarjous, jos oma talo menisi kaupaksi, me ostettaisiin kyseinen talo.

Nyt viime viikolla on kaupakirjat allekirjoitettu, meidän nykyinen koti myty ja uusi koti ostettu. Eihän tässä mitään hitonkaan järkeä ole, hullun paljon meni rahaa välityspalkkioon, varainsiirtoveroon ja kaikenlaisiin pankin kuluihin ja muihin. Mutta toisaalta, täällä eletään vaan kerran, niin miksi ei?

Noin kuukauden päästä päästään aloittamaan pienet pintaremontit ja pakkailut – ja sitten taas muutetaan!

Tässä postauksessa saattaa muuten hyvinkin olla viimeiset asukuvat tästä nykyisestä kodista. Pistäkäähän tekin shoppaillen, jos nyt ei uusia koteja niin ainakin uusia kuteita, se piristää kummasti mieltä! Sarin kuteet on tilattu House of Brandonista. (Koodilla ALEN15 saat 15% lisäalen kaikista jo alennetuista tuotteista)

Yksi kommentti

  1. anni: kirjoitti:

    Onnea uuteen kotiin! Niin se vaan on, että kun se unelmakoti löytyy, ei ”ihan hyvä” vaan enää riitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.