Hae
Metallisydän

Sarin projekti – Dieetin eka kuntotsekki

Sarin matka Body Fitness SM kilpailuihin syksyllä 2019 alkoi tämän vuoden alusta. Projektin alkaessa kaivettiin ensin esiin kulutusta vastaava kalorimäärä, sitten sitä nostettiin vähän kerrallaan ja nyt on menossa välidieetti ja viime viikolla oli vuorossa sen ensimmäinen kuntotsekki.

kuntotsekki

Taustaa

Sari on treenannut tavoitteellisesti jo vuosia ja jo kerran aikaisemminkin oli kisasuunnitelmat lyöty lukkoon ja valmistautuminen Body Fitness kilpailuun aloitettu. Silloin suunnitelmat kariutuivat Sarista riippumattomista syistä. Haaveissa kilpaileminen kuitenkin säilyi ja noin vuosi sitten alkoi tuntua siltä, että on aika toteuttaa tuo pitkään hautunut haave. Silloin istuttiin porukalla WellGo Personal Training valmentajien Ringa Ruisniemen ja Jani Sukevan kanssa saman pöydän ääreen, asetettiin tavoite ja lähdettiin tekemään töitä tuon tavoitteen saavuttamiseksi. Projektin edistymistä on seurattu tiiviisti täällä blogissa ja aiemmat postaukset löytyvät helposti TÄÄLTÄ)

Nyt projekti on edennyt välidieettiin asti ja menossa on dieetin kahdeksas viikko. Viime viikolla oli tapaaminen valmentajien kanssa ja samalla kuntotsekki, jossa katsottiin mitä on saatu aikaan…

Valmentajatapaaminen ja kuntotsekki

Tällä hetkellä projekti etenee juuri niinkuin sen kuuluukin. alkuvuoden aikana tehty työ kantaa hedelmää ja paino putoaa tasaisesti vaikka kalorimäärä on suhteellisen korkea. Samalla keho kiristyy ja vaikka vielä painoa onkin pudotettavana runsaasti, alkaa vaivalla kasvatetut lihakset erottua pikkuhiljaa ja se jos mikä tuo lisää motivaatiota dieettiin.

Eipä Sarilta silti motivaatiota ole puuttunut, näin sivusta seuranneena on kyllä välillä saanut ihan oikeasti ihmetellä sitä määrätietoisuuden ja itsekurin määrää mikä Sarilla projektin suhteen on. Dieettiruokavaliota on noudatettu tarkalleen, eikä pienintäkään lipsumista ole ollut, vaikka varmasti hastavia tilanteita on riittänyt lasten syntymäpäivistä aviomiehen herkuttelujen sivusta seuraamiseen… Kahdesti on iltapalan makroja ynnäilty siihen malliin, että niihin on saatu sovitettua purkillinen Lohilo-proteiinijäätelöä, muita muutoksia ei ole ruokavalioon seitsemän kuluneen viikon aikana tehty.

Valmentajat Ringa ja Jani olivat siinä määrin tyytyväisiä näkemäänsä, että Sari sai palkkioksi tankkauspäivän. Tuo tankkauspäivä oli eilen ja Sari on luvannut tällä viikolla ketroa itse enemmän päivän syömisistä ja fiiliksistä. Sen verran voin etukäteen kertoa, että oli siinä Sarilla hymy välillä aika herkässä niitä tankkausruokia ihastellessa…

Projekti jatkuu

Nyt tuo tankkaus on kuitenkin takana ja projekti jatkuu tiukkana dieettirutistuksena joulun tienoille asti. Sen jälkeen kaloreita taas nostetaan joksikin aikaa ja tartutaan muokkaamaan dieetin myötä esiin nousseita kehityskohtia, kunnes on varsinaisen kisadieetin aloittamisen aika…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.