Hae
Metallisydän

Kesätreenejä kotisalilla

Onhan se taas hellettä riittänyt viimeaikoina – ja hyvä niin! Nautin suuresti lämmöstä ja auringosta ja jos minulta kysytään, kesä saisi aina olla pitkä ja helteinen. Tosin sisätiloissa kuumuus ei ole kivaa, sisällä pitää olla mukavan viileää, vaikka ulkona hellelukemissa oltaisiinkin. Niin ja uimaan pitä päästä säännöllisesti. Helteen huono puoli on, etä se ainakin itselläni tietyssä määrin laskee treeni-intoa, ainakin jos salilla on kuuma. Onneksi meillä omalla kotisalilla on mukavan viileää helteelläkin. Olenkin nyt kesällä treenannut taas huomattavasti alkuvuotta enemmän kotisalilla.

Kesätreenejä kotisalilla

Me muutettiin maliskuun alussa ja jonkin aikaa kotisali oli kokonaan kaaoksen keskellä. Nyt olen sen saanut ihan hyvään muotoon ja siellä pystyy treenaamaan ihan täysipainoisesti. Projekti on kuitenkin vielä kesken, sillä GoFitness Megastoresta tilaamani ATX kyykkyhäkki ei ole vielä koronavivästysten vuoksi saapunut. Kaikki telineet on myös kiinnittämättä seiniin, sillä haluan odottaa kyykkyhäkkiä ennen kuin alan kiinnittää mitään enempää kiviseiniin. Sen verran työlästä tuo kiviseinään pulttaaminen, että se on mentävä kerralla oikealle paikalleen!

Mutta tosiaan, hyvin pystyy kotisalilla nyt jo treenaamaan ja enimmäkseen siellä olenkin omat treenini nyt viimaikoina tehnyt. Nyt kotisalilla on tilaakin melkein tuplasti edelliseen paikkaan verrattuna ja korkea katto antaa myös ihan erilaista tilan tuntua. Treenattiin tässä ystäväni Mikon kanssa viikonloppuna yhdessä tuolla kotisalilla, eikä ahdistanut yhtään.

Kotisalilla treenaamisessa on sekin hyvä puoli, että voi luukuttaa ihan mitä tahansa treenimusaa Paula Koivuniemestä Megadeathiin ja Erkki Junkkarisesta Marily Mansoniin juuri niin kovaa kuin itse haluaa. Omaan soudtrackiini on tosin tylsästi kuulunut  Maj Karman Kauniit Kuvat, Mokoma, Linkin Park, Five Finger Death Punch ja luonnollisesti Prodigy. Niillä ne irtoaa maastavedot ja hauiskäännöt parhaiten!

Ei siis muuta kuin lisää treenejä kyykkyhäkkiä odotellessa! Lupaan esitellä uudistunutta Metallisydön Gymiä ja sen välineistöä tarkemmin kun häkki on saapunut ja kaikki on kunnossa ja paikoillaan.

Jos jotakuta kiinnostaa kotisalin muuttoon liittyvät postaukseni, niitä löytyy täältä:

Metallisydän Gym muuttaa!

Metallisydän Gym 3.0 alkaa muodostua

Kotisalin lattia kuntoon

Ei muuten ollut tuo muutto ihan pikkuinen homma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.