Hae
Metallisydän

Hetkeni parrasvaloissa – olipa buusti-päivä!

Jos seuraa some-kanaviani, ei varmasti ole päässyt välttymään kuviltani ja videoiltani eilisestä Porin Puuvillan Buustia Puuvillasta -hyvinvointitapahtumasta. Tässä hiukan tarinaa kuvien taustalle – ja hetkestäni parrasvaloissa…

Dominus Nutrition -lisäravinteet

Alunperin minua pyydettiin Puuvillan Life-luontaistuotemyymälään jakamaan maistiaisia Dominus Nutritionin huippulaadukkaista lisäravinteista ja samalla juttelemaan ihmisten kanssa treenaamisesta ja lisäravinteista. Olin muutama vuosi sitten tehnyt samanlaisen keikan ja siitä jäi silloin niin mukava fiilis, että tottakai olin jälleen mukana.

Tällä kertaa minulta kysyttiin myös, suostuisinko nousemaan esiintymislavalle – ja voisin vaikka vannoa, että silloin puhe oli siitä, että minua ikään kuin haastateltaisiin treenaamiseen ja lisäravinteisiin liittyen… No eilen minulle sitten selvisi, että haastattelemisen sijaan minun olikin tarkoitus pitää lyhyehkö luento aiheeseen liittyen.

No ei kai siinä mitään, kaipa sitä tutusta aiheesta saa jonkin aikaa turistua mikrofoniin, tai niin ainakin ajattelin…

Hetkeni parrasvaloissa

Ajan koittaessa marssin lavan taakse, missä minua vastassa oli tapahtuman järjestäjä sekä Janni Hussi, joka toimi tapahtuman juontajana. Nopeasti tällainen maallikko sai perehdytyksen mikrofonin käyttöön ja sitten olikin jo aika valmistautua esiintymiseen, pieni vesihuikka ja odottelemaan että Janni juontaa minut lavalle…

parrasvaloissa

Tässä kohtaa hiukan jännitti…

Lavalle noustessani muistin vanhan kliseen, että jännitykseen auttaisi yleisön kuvitteleminen alasti. Kun vilkaisin yleisöön ja näin siellä ensimmäiseksi Jari ”Bull” Mentulan hahmon, luovuin tuosta ideasta…

Paljon en muista mitä tuli lavalla höpötettyä, tuskin ainakaan mitään mitä olin etukäteen ehtinyt suunnitella. Minulle oli varattu aikaa noin 15 minuuttia ja kun lavalta poistuin, olin varma että olin ylittänyt aikani. No en ollut, olin ollut siellä noin 7 minuuttia ja siitäkin ajasta osa oli mennyt Bull Mentulan kuvittelemiseen alasti…

Kuva @kauppakeskustapahtumat

No mitä sitten olinkin höpissyt, oli se mennyt ilmeisesti ihan hyvin, ainakaan minulle ei buuattu ja jälkikäteen Janni Hussi kehui esiitymisen menneen ihan hyvin, enkä ainakaan nähnyt säälin tai huvittuneisuuden häivähdystä Jannin silmissä…

Paljon juttukavereita

Loppupäivän vietinkin taas Life-myymälän edustalla jakamassa maistiaisia palautusjuoma Refectiosta ja nesteytysjuoma Firmitas:ta sekä erityisesti juttelemassa ihmisten kanssa. Oli mahtavaa nähdä miten erilaisia tyyppejä treenaaminen yhdistää, juttukavereita riitti laidasta laitaan ja aika meni kuin siivillä.

Kiitos kaikille kojulla poikenneille ja buustia treeneihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *