Hae
Metallisydän

4 x päivän asu (voita lahjakortti!)

Nyt ei höpistä turhia, vaan mennään suoraan asiaan. Tällä kertaa esittelen teille Sarin neljä erilaista päivän asua, joista teidän tulee valita suosikkinne ja voittaa lahjakortti itsellenne ja kaverille House of Brandon verkkokauppaan!

Päivän asu 1

Tämä päivän asu on sporttinen treeniasu, joka sopii mainiosti niin kuntosalille kuin lenkkipolullekin. Jos mielestäsi sporttinen asu on paras, käy antamassa sille äänesi Metallisydämen Instagramissa.

päivän asu

Aim’n treenitrikoot TÄÄLTÄ

Päivän asu 2

Tämä päivän asu on rento ja mukava. Tässä asussa sopii lähteä niin shoppailukierrokselle kuin kevyelle lounaallekin, eikä siinä tule tukala olo kesän hellekeleilläkään. Jos tämä on mielestäsi se paras päivän asu, käy antamassa sille äänesi Metallisydämen Instagramissa.

Pieces jumpsuit TÄÄLTÄ

Päivän asu 3

Tässä asussa yhdistyy rento farkkutyyli astetta tyylikkäämpään yläosaan. Yhdistelmä on omiaan työpäivän jälkeiselle kahvittelulle tyylikkäässä trendikuppilassa, tai vaikkapa illemmalla elokuvateatteriin. Jos tämä yhdistelmä on mielestäsi paras, käy antamassa sille äänesi Metallisydämen Instagramissa.

Pieces 3/4 blazer TÄÄLTÄ

Päivän asu 4

Viimeisenä päivän asuna esitellään mukava kotiasu, jossa kelpaa leikkiä leikkimökissä tai ottaa vastaan illan grillivieraatkin. Jos tämä on mielestäsi paras asu, käy antamassa sille äänesi Metallisydämen Instagramissa.

Vila neule TÄÄLTÄ

Arvonta

Arvonta suoritetaan siis Instagramin puolella ja homma on hyvin yksinkertainen. Käy antamassa Metallisydämen Instagramissa äänesi mielestäsi parhaalle päivän asulle ja tägää mukaan kaverisi, niin voitte molemmat voittaa 50€ arvoisen lahjakortin House of Brandon verkkokauppaan. Useampaakin asua saa äänestää, jos haluaa kasvattaa voittomahdollisuuksiaan. Saman kaverin saa tägätä kuitenkin vain kerran.

Arvonta suoritetaan sunnuntai-iltana 30.6. klo 20:00 ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Instagramin viestitoiminnon kautta. Voittajien nimimerkit kerrotaan myös Metallisydämen Instagramissa samaisena iltana.

Käykäähän muuten hyödyntämässä House of Brandonin mielettämät kesäalet, vaikka ei voitto kohdalle osuisikaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *