Hae
Metallisydän

Miten meni Expo-viikonloppu ja Sarin kisat?

On viikonloppuja ja on viikonloppuja. Viime viikonloppu lukeutuu meidän perheessä tuohon jälkimmäiseen kategoriaan, sillä siihen oli valmistauduttu melkein kaksi vuotta… Ja jos joku ei vielä keksinyt mistä on kyse, niin viime viikonloppuna oli Lahden Fitness Expo ja Sarin kisadebyytti Body Fitneksen SM-kisoissa.

Sarin kisat

Miten meni Expo-viikonloppu ja Sarin kisat?

Perjantain fiiliksistä kisaan rekisteröitymisineen ja kisavärin levittämiseen liittyvine glamoureineen kirjoittelin jo TÄÄLLÄ, joten hypätään tällä kertaa suoraan lauantaihin ja itse kisapäivän aamuun…

Aamu alkoi hyvin eriskummallisesti. Yleensä kun ollaan reissussa, minulla on aikaa makoilla sängyssä aamuisin vaikka kuinka paljon Sarin meikatessa itseään ja laittaessa hiuksiaan. Tällä kertaa me istuttiin aamupalapöydässä alle puoli tuntia herätyskellon pirahduksesta (selitys tälle paranormaalille ilmiölle tulee myöhemmin). Tuossa hotellin aamupalapöydässä minun kävi ehkä ensimmäistä kertaa koko projektin aikana oikeasti Saria sääliksi. Siinä kun itse lastasin lautasille mitä ihanampia aamupalaherkkuja, popsi Sari pienen annoksen puuroa, pari kananmunan valkuaista ja hiukan kinkkua. Kuolan valumisen melkein kuuli…

Meikki ja kampaus

Kuten jokainen varmasti arvasi, syy nopeaan aamuun oli siirtyminen seuraavaksi kisameikkiin ja kampaukseen. Täytyy myöntää, että harvassa paikassa olen kokenut niin suurta ulkopuolisuuden tunnetta kuin istuessani kampaamon odotustilassa odottamassa ja lukemassa Pinni-lehteä kalju kiiltäen…

Ja olihan se lopputulos melkoinen… kyllä siinä saattaisi vähän jännäkakkaa tulla housuun jos tuollainen ilmestys pimeällä kujalla vastaan tulisi…

Samassa paikassa oli muitakin kisameikissä. Siinä mielessäni leikin ajatuksella, että mahtaisikohan huumori alttarilla riittää, jos joku olisi varannut häämeikin samalle aamulle ja varaukset olisivat menneet sekaisin…

Back Stage

Meikistä suunnattiin kisapaikalle ja back stagelle, minne livahdin salaa huoltajakortilla kun Ringa, joka toimi Sarin huoltajana, ei ollut vielä paikan päällä (älkää kertoko kenellekään). Sillä Sari kävi toisen kerran värjäyksessä, jossa oli kuulemani mukaan vielä enemmän glamouria kuin ensimmäisellä kerralla ja viritteli itselleen leirin jumppamattoineen ja muine kamppeineen.

Hetken kuluttua Sarin valmentajat Ringa Ruisniemi ja Jani Sukeva saapuivat paikalle, jouduin luovuttamaan huoltaja-kortin Ringalle ja siirryin itse tutkailemaan Expon messuhallia ja odottelemaan Sarin kisan alkamista.

Fitness Expon messut

Ihan ensimmäiseksi suuntasin messuilla Legend Nutritionin osastolle moikkaamaan Marko Savolaista. Marko on viime aikoina ahertanut oman uuden Legend Nutrition -lisäravinnesarjansa kimpussa ja alkuperäinen tarkoitus oli lanseerata sarjan treenilaturi, intrajuoma ja palkkari Expossa, mutta koska kaikki ei aina mene niinkuin on suunniteltu, tuotteista oli tarjolla vain maistiaisia. Hiton hyviltä ne maistui, ihan mielenkiinnolla odottelen tuotteiden tuloa markkinoille, Marko kun tunnetusti haluaa tarjota vain parasta.

Parin vuoden takaiseen edelliseen Expo-käyntiini verrattuna messut olivat huomattavasti pienemmät, mutta ihan mukava pöhinä messuilla silti oli, paljon hyväntuulisia ihmisiä liikkeellä ja erilaisia kivoja tarjouksia tarjolla niin lisäravinteista kuin vaatteistakin. Erikseen piti poiketa Fit4You:n osastolla moikkaamassa ja hyödyntämässä huipputarjoukset.

Sarin kisa

Jotenkin siinä messuilla pyöriessäkin oli levoton ja rauhaton olo, selkeästi jännitti edessä oleva Sarin kisa. Saatoin vain kuvitella Sarin omia fiiliksiä lavan takana…

Jo hyvissä ajoin hakeuduin katsomoon ja metsästin itselleni hyvän paikan josta seurata kisaa. Jonkin ajan kuluttua toinen Sarin valmentajista, Jani Sukeva tuli seurakseni ja yhdessä seurasimme Body Fitneksen sarjojen etenemistä kohti -163 cm sarjaa. Ja sieltä se Sarikin sitten asteli lavalle…

Ihan mahtavasti meni Sarin ensimmäinen Body Fitness-kilpailu. Kyllä siinä meinasin ylpeydestä haljeta katsomon puolella. Sarin esiintyminen oli luontevaa ja hymy oli herkässä. Harjoituskisassa haitanneesta jännityksestä ei ollut jäljellä pihaustakaan, taisi pirulainen oikein nauttia olostaan siellä lavalla.

Lopputulos oli yhdeksäs sija ensimmäisissä kilpailuissa, valtavasti kokemusta ja vielä enemmän intoa jatkaa. Jotenkin luulen että Sari tullaan näkemään lavalla vielä uudelleenkin…

Sarin omia fiiliksiä kisoista ja kuulumisia kisojen jälkeen kuullaan varmasti loppuviikosta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.