Hae
Metallisydän

Uudet levypainot – Metallisydän Gym goes next level!

Olen tuota omaa kotisaliani rakennellut nyt jo reilun viiden vuoden ajan. Monenlaista laitetta ja välinettä on sinne tullut hankittua, mutta tällä kertaa vietiin kyllä koko homma ihan nextille levelille. Nyt nimittäin kotisali sai uniikit customoidut levypainot, milläpä muullakaan kuin Metallisydän-logolla varustettuna!

Uudet levypainot – Metallisydän Gym goes next level!

Tässä yön pimeinä tunteina asiaa aikani pohdiskeltuani tulin siihen päätökseen, että kyllähän nyt kunnon kotikuntosalilla pitää nimikoidut levypainot olla. Niinpä päädyin laittamaan kyselyn ja kuvan logostani GoFitness Megastoreen ja tiedustelin onnistuisiko teettää kustomoidut levypainot tuolla omalla logollani. Eikä siinä mennyt aikaakaan kun vastauksena tuli neljä erilaista malliehdotusta, joista valita mieleinen. Suosikki löytyi nopeasti ja ei muuta kuin tilausta sisään! Jonkin aikaa siinä meni kun levypainot tehtiin mittatilaustyönä, mutta vihdoin viime viikolla rekka peruuttu pihaan ja toi hartaasti odotetun paketin.

Täytyy myöntää, että siinä ei kauaa nokka tuhissut kun paketista oli muovikelmut auki ja pääsin repimään paketteja auki ja ihastelemaan upeaa lopputulosta.

levypainot

Tuo lopputulos oli, jos mahdollista, vielä upeampi kuin olin uskaltanut odottaa. Kyseessä on huippulaadukkaat ATX:n umpikumiset bumber-painot, joissa logo on kestävän vinyylikalvon alla. Painokiekkojen laadusta kertoo paljon se, että valmistaja lupaa niille +/- 1% painotoleranssin, ei siis hirveästi ole heittoa painomäärissä.

levypainot

Pari levyistä laitoin koristeeksi kotisalin seinälle ja muut mahtuivat juuri sopivasti vapaana olevaan painotelineeseen. Kyllä nyt kelpaa!

Treeni kulkee!

Eihän sillä tosiasiassa ole isommin merkitystä, millainen logo painolevyissä on, eikä se treenin kulkeminen varmasti kovinkaan paljon ole siitä kiinni, mutta oli se vaan silti aika reteetä kyykätä ja vetää maasta kiekoilla joissa komeilee oma logo 😀

Nämä uudet painokiekot, kuten iso osa muustakin kotisalini välineistöstä on tilattu GoFitness Megastoresta. Uskallan suositella lämpimästi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *