Hae
Metallisydän

Kuntosali omalla kotipihalla?

Aurinko paistaa ja hiki virtaa. Viisaat meteorologit osaavat kertoa, että Suomen ylle on jämähtänyt hellekupoli, mikä tarkoittaa ettei helleaalto lopu ihan pian. Aika mahtavaa, ihan kuin olisi koko ajan etelässä! Mikä olisikaan tällaisella kelillä hienompaa kuin tehdä päivän treenit ihan siinä omalla takapihalla auringon paisteessa? (No tehdä ne treenit välillä vaikka Grönlannissa jääkarhujen kanssa?) No meikäläinen nyt ainakin rakensi omalle takapihalle maailman yksinkertaisimman kuntosalin…

Kuntosali omalla takapihalla

Ai mitä siihen tarvitaan? No tukeva penkki (oon muuten tehnyt tuon ihan itse) ja säädettävät käsipainot. Aika helppoa ja yksinkertaista.

Ai miten niillä sitten treenataan? No ei muuta kuin painot käteen ja mielikuvitus liikkeelle! Meikäläisen omalla takapihasalilla treenattiin tällä kertaa penkkipunnerrusta, hauiskääntöjä, etukyykkyä, pystypunnerrusta, askelkyykkyä ja ojentajapunnerrusta. Ihan perinteisiä kuntosaliliikkeitä siis, mutta käyttäen ainoastaan käsipainoja ja siirtyen aina suoraan liikkeest toiseen.

Hiki tuli!

Voin kuulkaa ihmiset kertoa, että hiki tuli, ihan hullu, tuskallinen, karmaiseva, tukahduttava hiki! Tuossa 30 asteen kuumuudessa ja paahtavassa auringonpaisteessa todellakin tuli lämmin. Seuraavan kerran siirrän kyllä oman ulkokuntosalini varjon puolelle!

Niin ja nuo kätevät säädettävät käsipainot löytyy Gorillasportsista, tilaa omasi ja ota hiki pintaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *