Hae
Metallisydän

Kaikki -15% eikä siinä vielä kaikki!!!

Kuulkaas kaikki hunsvotit! Nyt on sellanen juttu, että mä en jaksa kirjoittaa teille mitään hauskaa ja humoristista, mutta asiapitoista ja kantaa ottavaa blogipostausta. Sen sijaan kerron vaan lyhyesti että mun suosikkivaatekaupasta eli House of Brandonista saa tämän viikonlopun ajan kaikista tuotteista -15% alennusta koodilla AUTUMN15 (ei koske jo alennettuja tuotteita eikä merkkejä Aim’n ja Dr. Denim)
kaikki

Eikä siinä vielä kaikki!

Sen lisäksi, että isi ja äiti saa shoppailla itselleen uusia kivoja vaatteita -15% alennuksella, saa lastenvaatteista vielä enemmän alennusta! Koodilla KIDS25 saa tämän viikonlopun ajan huimat 25% alennusta ihan kaikista lastenvaatteista, siis ihan kaikista, jopa nistä jo alennetuistakin!

Eikä siinäkään vielä kaikki!

Muistakaa kaikki osallistua TÄÄLLÄ pystyyn laitettuun arvontahommeliin, niin joku onnekas saattaa saada niitä lastenvaatteita ihan ilmaiseksi!
Hommahan meni siis niin, että kun lataat lapsestasi kuvan leikkimässä ulkona lehtikasassa, kuralammikolla, hiekkalaatikossa tai oikeastaan ihan missä vaan ja tägäät sen hashtagilla #kuraavaiglitterii osallistut 50€ lahjakortin arvontaan House of Brandoniin. Arvonnan voittajan julkaisen Metallisydämen omalla Instagram-tilillä sunnuntai-iltana.

Mukavaa viikonloppua kaikille ja TÄSTÄ shoppailemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.