Hae
Metallisydän

Sari uudelleen kisalavalle?

Pari vuotta sitten Sari kilpaili ensimmäistä kertaa Body Fitness SM-kilpailuissa. Kokemus oli Sarille todella mahtava ja jo kilpailujen jälkeen matkalla kotiin Lahden Fitness Exposta Sari kertoi haluavansa kilpailla vielä uudelleenkin. Haave kisalavalle uudelleen kapuamisesta on hautunut nyt parin vuoden ajan ja nyt tuo suunnitelma alkaa lähestyä toteutustaan. Tällä viikolla Sarilla on palaveri valmentajansa kanssa ja luulenpa että siellä punotaan uusia suunnitelmia…

Sari uudelleen kisalavalle?

Edellisellä kerralla Sarin matkaa kisalavalle seurattiin täällä blogissa tiiviisti yli vuoden ajan. Sari kertoi postauksissa matkastaan omin sanoin ja minä täydensin kokemuksia omasta näkökulmastani. Blogin muuttaessa Vaikuttajamedialle vanhemmat postaukset eivät seuranneet mukana ja pois jäivät myös postaukset Sarin matkasta Body Fitness SM-lavalle. Minulla on ne kaikki postaukset kuitenkin edelleen tallessa ja jos kiinnostusta riittää, voin niitä tuoda jonnekin luettavaksikin.

Nyt uudelle matkalle on kuitenkin hieman erilaista lähteä kun kaikki ei ole ihan uutta ja ihmeellistä. Toki parissa vuodessa on kaikki suurimmat vastoinkäymiset ja haasteet unohtuneet (meiltä molemmilta) ja aika kullannut muistoja. Olenkin melko varma, että totuus varmasti iskee jossain vaiheessa nyrkillä naamaan ja parsakaalikiukku on taas tosiasia…

Sarin valmentajana toimii tälläkin kertaa Ringa Ruisniemi ja Ringan ohjeilla Sari on treenannut myös koko meneillään olleen ”offikauden” ajan. Treeneistä ei ole tingitty, vaikka selkeää kisatavoitetta ei ole ollutkaan lyötynä lukkoon. Itse uskon että Saria on kuitenkin (kannustavan aviomiehen lisäksi) koko ajan kannustanut eteenpäin ajatus uudelleen kilpailemisesta.

Mitä te sanotte? Onko teillä kiinnostusta lähteä jälleen seuraamaan Sarin matkaa kilpalavalle?

 

P.S. Koodilla METALLI20 saa House of Brandon verkkokaupasta -20% alennuksen myös kaikista normaalihintaisista treenivaatteista, kuten Sarilla kuvissa olevista aim’n treenitrikoista. Koodi on voimassa enää huomiseen aamuun asti, joten kannattaa olla nopea!

2 kommenttia

  1. Sanna kirjoitti:

    Tottahan toki kiinnostaa.

  2. Jonna kirjoitti:

    Ehdottomasti! Oli kiva seurata edellistäkin matkaa. Tsemppiä Sarille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.