Hae
Metallisydän

Uuden tatuoinnin aika – koristeluvuorossa oikea käsi

Eilen oli taas aika istua nojatuoliin ja asettua mukavasti kuuntelemaan tasaista surinaa – oli uuden tatuoinnin aika. Viime kerralla saatiin vasemman käden trash polka -hiha valmiiksi ja tällä kertaa olikin oikea käsi koristeluvuorossa.

tatuoinnin

Uuden tatuoinnin aika

Ensimmäinen tatuointini yli 20 vuotta sitten oli niskaan ottamani pieni itse suunnittelemani tribal-kuvio. Niska valikoitui silloin tatuoinnin paikaksi sillä se oli helppo peittää ja tatuointi pitää piilossa. Seuraavatkin tatuoinnit pysyivät tarvittaessa helposti piilossa t-paidan hihan alla. Sittemmin tatuointeja on tullut otettua aika lukuisa määrä ja ajatusmaailma on samalla hiukan muuttunut, samoin tietynlainen yhteiskunnallinen asenne tatuointeja kohtaan. Enää tatuointeja ei tarvtse peitellä eikä piilotella, enkä niin haluaisikaan tehdä. Tatuointini ovat osa minua ja ne saavat näkyä. Osalla tatuoinneistani on tarina, osalla syvempi merkitys. Kaikki ovat kuitenkin minulle omalla tavallaan tärkeitä.

Edellinen projekti oli tosiaan vasemman käden trash polka -tyylinen hiha, joka tuli valmiiksi alkuvuonna. Siitä löytyy juttua TÄÄLTÄ jos jotakuta aihe kiinnostaa. Tällä kertaa oli uuden projektin aloituksen vuoro. Tällä kertaa suunnitteluvaihe tuotti itselleni tuskaa, ison vasemman käden projektin päätyttyä oli jotenkin hyvin haastava lähteä ideoimaan seuraavaa. Onneksi apunani on Tim Chiconin kaltainen taiteilija ja rautainen ammattilainen. Yhdessä saatiin suunnitelmat tehtyä ja lopputulos tulee olemaan upea.

Tällä kertaa tosiaan aloitettiin isompi projekti oikean käden osalta. Oiekasta kädestä minulta löytyy jo ennalta pari pienempää tatuointia, jotka on tarkoitus saada upotettua mukaan uuteen kokonaisuuteen. Uuden projektin ensimmäisenä osana Tim tatuoi oikeaan käteeni näyttävän kello-tatuoinnin. Yksityiskohtana mainittakoon, että kellotaulun sisältä löytyy oma syntymäaikani.

Tästä lähtee rakentumaan oikean käteni kokonaisuus. Seuraava aika on jo parin viikon päästä, tuskin maltan odottaa!

Tim´s Ink Facebookissa

Tim´s Ink Instagramissa

Yksi kommentti

  1. Kride kirjoitti:

    Upea ? itellä kanssa kova tatskakuume mut pitänee ensin taas malttaa säästää hetki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.