Hae
Metallisydän

Marko Savolaisen paluu – The Legend is back!

Marko Savolainen jos kuka on elävä legenda, mies jonka jokainen kehonrakennusta seurannut tuntee varmasti ainakin nimeltä. Marko on lajin legenda, mies joka on aina tunnettu tinkimättömyydestään ja periksiantamattomuudestaan. Marko on saavuttanut elämässään paljon sellaista, mistä me muut voimme vain haaveilla, mutta myös menettänyt paljon.

nyt muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen Marko tekee jälleen paluun, ei kuitenkaan kehonrakennuslavoille, vaan lisäravinnemarkkinoille. Kerran Marko on nekin markkinat jo valloittanut, nyt on uuden tulemisen aika. Nyt tulee Legend Nutrition by Marko Savolainen!

legend

Legend Nutrition by Marko Savolainen

Marko itse kertoo Facebook-päivityksessään asiasta näin:

”BOOM!!! I’M BACK! Kyllä on fiilikset katossa ja tunteet pinnassa. Siinä se nyt on, uuden lisäravinnesarjani ”sielu”, eli logo.

Moni minua seurannut tietää tarinani myös lisäravinnealalla. Minähän tein hyvän sarjan edelliselle firmalle. Se oli kuin oma ”lapseni”. Suunnittelin kaiken alusta loppuun itse. Sisällön, ulkonäön, nimen jne. jne… Sitten elämässäni tuli vaikein jakso koskaan. Tuli mm. avioero ja olin todella heikoilla silloin. Tämän tilanteen fiman johtaja käytti hyväkseen ja sai minut ja ex-vaimoni pois firmasta ja siinä samalla menetin koko omistukseni firmaan ja omaan lisäravinnesarjaani. Tämä menetys oli minulle todella raskas, tämän jälkeen uin todella syvissä vesissä ja elin elämäni raskaimmat pari vuotta.

Olen myös itse tehnyt virheitä ja epäonnistunut, useasti elämäni aikana. Mutta Arnoldin sanoin ”jokainen menestyjä ja voittaja epäonnistuu useita kertoja, mutta ne jotka jäävät maahan makaamaan epäonnistuttua, ovat häviäjiä ja ne jotka nousevat JOKA IKINEN KERTA YLÖS ENTISTÄ VAHVEMPANA ja jatkavat eteenpäin ovat voittajia”.

Mutta nyt asiat ovat toisin. Jälleen kerran olen noussut kanveesista, kuin se kuuluisa lintu tuhkasta PAREMPANA ja VAHVEMPANA kuin koskaan ja uusi sivu kääntyy taas Supermassan elämässä.

Iso kiitos siitä kuuluu minun faneille ja tukijoille, jotka ovat pysyneet mukana niin hyvinä, kuin vaikeinakin aikoina. KIITOS!

Ja erityiskiitos Hanna Savolaiselle, Anssi Manniselle ja Mika Kukille, eli DOMINUS NUTRITION -porukalle, jotka uskoivat minun henkilöbrändiini ja antoivat minulle uuden mahdollisuuden, en unohda tätä koskaan ja lupaan olla tuottamatta pettymystä teille. KIITOS!

Summa summarum, tulossa paljon parempaa settiä kuin viime kerralla eli lisäravinteita, jollaisia ei ennen ole nähty, pysykää kuulolla 

Koska sitä saa?

Marko Savolaisen uuden tuotemerkin taustalla on Urheiluravinneyritys Dominus Nutrition, jonka taustalla häärii toinen legenda, Anssi Manninen. Anssi on lisäravinnealan Einstein, joka on kehittänyt ja tuonut markkinoille useita ennen näkemättömiä tuotteita ja tuntee alan läpikotaisin. Nyt yhteistyön tuloksena Dominukselle syntyy uusi tuotemerkki Legend Nutrition, joka tuo tämän menestyksekkäästi tuotteita suunnitelleen kaksikon jälleen yhteisen suunittelupöydän ääreen.

Uusi urheiluravinnesarja julkaistaan Legend Nutrition -tuotemerkillä elokuun lopulla. Alkuvaiheessa Legend Nutritionin valikoimiin julkaistaan tuotteet treenin ympärille eli käytettäväksi ennen, aikana ja treenin jälkeen.

Dominus Nutrition / Legend Nutrition

Dominus Nutrition ja Legend Nutrition eroavat melkoisesti brändifilosofialtaan, joskin lähinnä asiakassegmenttien osalta. Dominus Nutritionin valikoimasta löytyy tuotteita kaikenlaiseen urheiluun ja kuntoiluun sekä lähitulevaisuudessa myös valtavirtaan suuntautuvia tuotteita. Sen sijaan Legend Nutrition keskittyy erityisesti voimailijoille ja muille teholajien edustajille suunnattuihin tuotteisiin. Kummankaan brändin alla ei tulla myymään ns. bulkkituotteita, joita löytyy joka kulmasta, kertoo Anssi Manninen.

P.S.

Yksi Anssin edellä mainitsema ”valtavirtaan suuntautuva tuote” on kohtapuoliin julkaistava darrajuomajauhe FESTA, joka on suunniteltu ankaran bilettämisen jälkeisen heikon olotilan, jota myös krapulaksi kutsutaan, hoitamiseen…

”Vaativa juhliminen kuivattaa elimistöä ja kuluttaa sen ravintovarantoja. Lisäksi erään yleisesti juhlimiseen liittyvän nautintoaineen palaessa syntyy haitallisia yhdisteitä, jolloin elimistön myrkynpoistojärjestelmät joutuvat kovalle koetukselle. Dominus Nutritionin FESTA™ -juomajauhe on kehitetty nimenomaisesti vastaamaan edellä mainittuihin haasteisiin.”

Itse epäilen vahvasti FESTA:n kehittämisen saaneen alkusysäyksen Anssin omakohtaisista kokemuksista ja itse havaitusta tarpeesta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *