Hae
Metallisydän

Päikkärit tatuointituolissa

Tämä alkaa olla jo noloa, nukahdin jälleen tatuointituoliin kesken tatuoinnin tekemisen…

tatuointituolissa

Päikkärit tatuointituolissa

Eilen jatkettiin Tim Cichonin kanssa oikean käsivarteni tatuointiprojektia – tai oikeammin sanottuna Tim jatkoi projektia minun ottaessani pienet päikkärit sinä aikana. Ei ole ensimmäinen kerta kun nukahdan kesken tatuoinnin tekemisen. Molempien pohkeiden tatuoimisen aikana olen nukahtanut, samoin käsivarisen kohdalla pari kertaa aiemminkin. Tällä kertaa jaksoin jutella pari ensimmäistä tuntia, mutta sitten alkoi silmää painaa ja lopulta torkahtelin useammankin kerran Timin ahkerasti värittäessä oikeaa käsivarttani.

En oikeastaan osaa selittää miten siihen tatuointituoliin on mahdollista nukahtaa, eihän se tatuoiminen nyt kovin mukavalta tunnu, mutta kummasti vaan aina jossakin vaiheessa alkaa silmä lupsahdella. Ehkä siinä vaiheessa saavutan sen sisäisen zen-tilan…

Ruusu ja kaiken näkevä silmä

Viime kerralla aloitettiin oikean käteni hiha-projektia kello-aiheisella tatuoinnilla. Tällä kertaa hihaa jatkettiin ruusulla ja (Sarin) kaiken näkevällä silmällä. Lopputulos on mielestäni todella hieno, tuskin maltan odottaa seuraavaa kertaa ja projektin jatkamista – niin ja seuraavia päikkäreitä tatuointituolissa.

Tim’s Ink Facebookissa

Tim’s Ink Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.