Hae
Metallisydän

Onko se kultaa kun noin kiiltää?

Lainaus Apulannan biisistä sopii paremmin kuin hyvin otsikoksi tähän postaukseen, jossa kerron jokin aika sitten hankkimastani lisäyksestä kotikuntosalini välinevalikoimaan… Uusi tulokas on ATX:n Golden Powerlifting Bar, joka ei nimestään huolimatta taida sittenkään ihan aitoa kultaa olla, mutta kiiltää kyllä sitäkin enemmän…

kultaa

ATX Golden Powerlifting Bar
Metallisydän Gymiltä on jo aiemmin löytynyt kaksi ATX:n tankoa, joihin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, mitään erityisen suurta tarvetta ei siis uudelle tangolle tällä kertaa ollut, mutta kun GoFitness Megastoren nettisivuilla tähän ”kultaiseen” tankoon törmäsin, en voinut vastustaa kiusausta.

Vaikka tietyllä tavalla heräteostos onkin, ei ATX Golden Powerlifting Bar ole vain kaunis katsella, kiiltävän kultaisen ulkokuoren alle kätkeytyy huippulaadukas voimanostotanko. Se on valmistettu jousiteräksestä ja pinnoitettu titaanilla. Maksimikuormaksi luvataan jopa 800 kiloa, mikä taitaa juuri ja juuri riittää meikäläisen kotitreeneissä…

Tanko ennätyksiä varten
Eihän näin hienoa tankoa luonnollisestikaan ole tarkoitettu ihan jokapäiväiseen harjoitteluun, siihen kelpaavat oikein hyvin nuo aikaisemmat ”tavallisemmat” ATX:n tangot. Tämä kultainen tanko otetaankin käyttöön vain silloin kun tarkoituksena on rikkoa ennätyksiä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.