Hae
Metallisydän

Miniloma ison loman sisällä – Hotel Sveitsi

Nyt kun kesäloma on jo ohi ja työn arkinen aherrus taas jokapäiväistä, on kiva muistella hiukan taaksepäin ja palata lomatunnelmiin…

Hotel Sveitsi

Jarin Makia-paita TÄÄLTÄ

Me tehtiin tänä vuonna meidän varsinainen kesälomareissu jo etukäten, kun käytiin keväällä Turkissa. Silti me haluttiin tehdä vähän pienempi kesälomareissu vielä kesälläkin. Se ei kuitenkaan ole meidän perheellä ihan helppo homma, meidän perheeseen kun kuuluu itseni ja Sarin lisäksi kolme aika eri ikäistä lasta, pojat 14 ja 10 v. ja Emilia 4 v. Ihan missä tahansa ei siis ole tarjolla ohjelmaa jokaisen makuun. Tutkimalla ja googlettelemalla me kuitenkin löydettiin Hotel Sveitsi Hyvinkäältä ja innostuttiin ihan jokainen!

Meidän miniloma Hotel Sveitsissä Hyvinkäällä

Eräänä aurinkoisena heinäkuun aamuna me pakkauduttiin kotona autoon ja hurautettiin Hyvinkäälle Hotel Sveitsiin. Perillä meitä odotti viihtyisä hotelli, perhehuone suurine pehmeine sänkyineen – ja tervetuliaisherkkuineen…

Sveitsin uimala

Me oltiin jo etukäteen tutkailtu netissä Hotel Sveitsin mahtavaa tarjontaa kaikkien mahdollisten aktiviteettien osalta, tekemistä olisi ollut tarjolla paljon enemmän kuin me parissa päivässä ehdittäisiin touhuta… Ensimmäisenä päivänä me suunnattiin Sveitsin uimalaan, missä oli ulkoaltaiden ja hyppytornien lisäksi käytössä sisäuimahalli. Uimalan alueella kuvaaminen oli kiellettyä, joten ikävä kyllä joudutte tyytymään sen osalta Hotel Sveitsin nettisivuilta löytyviin kuviin…

Illallinen

Uimisen ja saunomisen jälkeen suunnattiin ilallliselle Ravintola Tilaan, jossa ruoka oli lähes uskomattoman hyvää, eikä kuvaaminenkaan ei ollut kiellettyä…

Vatsat täynnä hengailtiin vielä hetki Hotellin viihtyisässä aulatilassa, jonka jälkeen raahauduttiin väsyneinä huoneeseen ja kaivauduttiin pehmeisiin sänkyihin odottamaan seuraavan päivän touhuja…

Puiden latvoihin!

Aamulla herättiin virkeinä ja täynnä energiaa. Aamupalan jälkeen suunnattiinkin kuluttamaan sitä energiaa kiipeilemällä puiden latvoissa SeikkailuSveitsissä. SeikkailuSveitsi on koko perheen seikkailupuisto ihan hotellin vieressä. Siellä on kymmenen erilaista puihin rakennettua seikkailurataa, joista yhdessä on kaksi ihan törkeän pitkää (500 m) vaijeriliukua ja perheen pienimmillekin on ihan omat seikkailuradat.

Kiipeillessä ja seikkaillessa aika meni kuin siivillä ja onnistumisen kokemuksia kertyi ihan jokaiselle. Oli mahtavaa nähdä miten Emilialla varmuus kasvoi mitä enemmän kiipeiltiin, pojat ylittivät itsensä haastavammilla radoilla ja Sarikin uskaltautui pienen kiljunnan säestyksellä pitkään (ja aika hurjaan) vaijeriliukuun puiden latvojen yllä…

Pom pom pomppimaan!

Lounaaksi vedettiin vähän burgeria sen jälkeen suunnattiin SuperPark Sveitsiin, missä päästiin pomppimaan ihan kunnolla. SuperParkissa oli trampoliineja, pomppuratoja ja kiipelymäkiä sekä alakerta täynnä erilaisia urheilullisia pelihommeleita. Skeittiparkki taisi olla ainoa joka jäi kokeilematta – ja hyvä niin…

Kaikki kiva loppuu aikanaan ja niin oli myös meidän aktiivipäivä tullut päätökseensä. Taas käytiin herkuttelemassa ilalllisella ja painuttiin pehkuihin. Seuraavana aamuna olisi meidän miniloma ohi ja kotiinlähdön aika.

Sarin Vila-jumpsuit TÄÄLTÄ

Kaikki kiva loppuu aikanaan…

Meillä oli kaikilla ihan vitsin hauskaa ja lomaa olisi mielellään jatkanut pidempäänkin, vielä jäi kokeilematta esimerkiksi Sveitsin pakohuone WayOut Sveitsi ja olisihan hotellilla ollut ihan oma elokuvateatterikin… No jäipähän jotain uutta seuraavaankin kertaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.