Hae
Metallisydän

WellGo Training Center – Porin paras sali (sisältää mahtavan arvonnan!)

Kipinä kuntosalitreeniin syttyi Teinimetallisydämeen aikoinaan huimalla 90-luvulla Ulvilan kaupungin ylläpitämällä uimahallin salilla. Se oli silloin hyvinkin alkeellinen sali mutta kyllä siellä teinipojan innolla penkkiä ja hauista sai tehtyä. Sen jälkeen on vuosien varrella tullut koluttua läpi aika monta erilaista kuntosalia. Matkan varrelle mahtuu niin ankeaa kellarisalia, huippumodernia kuntokeskusta kuin useita ihan tavallisia kuntosalejakin. Muutama vuosi sitten Poriin avattiin uusi upea ja laadukas kuntosali, WellGo Training Center ja kun samoihin muutettiin ihan samoille nurkille, oli luonnollista käydä tutustumassa WellGo:lle. Tuosta ensimmäisestä tutustumiskäynnistä alkaen oli selvää, että Metallisydämen tulisi jatkossa löytämään WellGolta.

WellGo Training Center

WellGo Training Center

WellGo Training Center ei ole ihan mikä tahansa kuntosali. Sen ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ihmiset, joilla on vuosien kokemus treenaamisesta, kilpailemisesta ja valmentamisesta – ja jotka haluavat treenata vain ja ainoastaan parhailla mahdollisilla laitteilla. Se ei tarkoita sitä, että salilla treenaisi vain kilpailijoita ja muita ammattilaisia. WellGo:lla viihtyvät kaikki, niin tosissaan treenaavat kilpailijat, harrastusmielessä treenaamassa käyvät kuin vasta-alkajatkin, siis ihan me tavalliset ihmiset.

Laitteet

Kuntosalin tasosta kertoo jotain se, että laitekannassa ei ole pihistelty yhtään, vaan panostettu laatuun oikein kunnolla. Laitteet ovat korkealaatuisia Hammer Stregth:n, Life Fitnessin ja Goljatin valmistamia ja salin omistajien itsensä testaamia ja tarkasti valitsemia. Nuo laitemerkit eivät ehkä suurimmalle osalle treenaajista kerro mitään, mutta jokainen salilla kävijä kyllä huomaa niiden olevan huippuluokkaa.

Laitekanta on harkittu huolella, kovaa treenaavan kuntosalikäyttäjän näkökulmasta, mutta kuitenkin myös aloittelijan tarpeet huomioiden. Perinteisten penkkipunnerruspenkkien ja kyykkyhäkkien lisäksi valikoimasta löytyy korkealaatuiset ja todella jämäkät, mutta helppokäyttöiset jalkaprässi ja Hack-kyykky. Hack on vielä hieman tavallista loivemman kulmansa ansiosta erityisen polviystävällinen, vanha kunnon ”kipeä polvi”-tekosyy ei siis toimi tällä salilla kovan jalkatreenin esteenä…

Varmasti joka treenaajan tarpeisiin riittävän vapaiden painojen määrän lisäksi WellGo:sta löytyy kattava valikoima käsipainoja aina 60 kiloon asti ja huhua olen kuullut että tarvittaessa hankitaan isompiakin… Vielä ei kuitenkaan ole tullut vastaan sitä mörssäriä joka noilla 60 kiloisilla pumppailisi kympin punnerrussarjoja…

Siisteys ja viihtyvyys

Erityisen maininnan ansaitsee kuntosalin siisteys ja järjestys. Paikat on aina järjestyksessä ja painot paikoillaan, tulee salille sitten mihin aikaan tahansa. Päivittäin paikalla oleva henkilökunta pitää huolta myös salin siisteydestä, eikä pölykoiriin ole pelkoa törmätä.

Viimeisimpänä, mutta ei missään nimessä vähäisimpänä on mainittava kuntosalin aivan mieletön asiakaskunta. Salilla on aina hyvä ja välitön fiilis. Jokaiselle annetaan halutessaan oma treenirauha, mutta myös juttuseuraa ja varmistajaa löytyy aina sitä kaivatessa.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mqAckfqJQEg?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent&enablejsapi=1&origin=https%3A%2F%2Fblogit.terve.fi]

Arvonta!

Nyt sinulla on upea mahdollisuus päästä osaksi tuota mahtavaa porukkaa ja testaamaan tätä Porin parasta kuntosalia, sain nimittäin lukijoilleni arvottavaksi viisi kuukausikorttia WellGo Training Centerille! Arvontaan on mahdollista osallistua niin täällä blogissa kuin Metallisydämen Instagramissakin. Molemmissa riittää että ilmoitat kommentoimalla haluavasi osallistua arvontaan.

Blogissa arvontaan osallistuvat kaikki tähän postaukseen kommentoineet. Instagramin arvontapostaus löytyy TÄÄLTÄ. Näppärä hemmo tai mimmi osallistuu molempiin 😉 Osallistumisaikaa on viikon loppuun asti, eli homma lyödään nippuun sunnuntai-iltana 23.2.2020.

Ei muuta kuin onnea arvontaan ja kovia treenejä!

4 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Kelpais.✌️?

 2. Sami kaipio kirjoitti:

  Mukana ollaan? kuukaudessa saa kunnon testijakson millainen sali on.

 3. Anette Nyman kirjoitti:

  Mukana ?

 4. Elise kirjoitti:

  Ois kiva päästä testaamaan ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.