Hae
Metallisydän

Metallisydän Gym – Mitä vielä puuttui?

Minulla on menossa talvilomaviikko ja tälle talvilomaviikolle minulla oli ohjelmassa yksi projekti, laajentaa omaa kotikuntosaliani Metallisydän Gymiä. Varsinainen laajennus tuli valmiiksi torstaina ja TÄÄLLÄ kerroin miten laajennusprojekti sujui. Nyt on aika avata syytä, miksi tuo laajennus tehtiin…

metallisydän

Metallisydän Gym

Metallisydän Gym lähti liikkeelle edellisen kotimme soralattiaiseen autotalliin hankkimastani levypainosetistä ja power-rackista (TÄÄLLÄ ihan ensimmäinen juttu aiheesta reilun kolmen vuoden takaa) Tässä muutaman vuoden aikana kotikuntosali on kasvanut ja kehittynyt tasaista tahtia, eikä mitään niistä ihan ensimmäisistä kamppeista ole enää jäljellä.

Lähtötilanne noin 3,5 vuotta sitten

Useaan kertaan olen jo ollut sitä mieltä, että Metallisydän Gym on valmis, mutta kertaakaan se ei vielä sitten kuitenkaan ole pitänyt paikkaansa. Aina on ollut jotain jota olen sinne halunnut lisää… Nyt viime vuonna tultiin siihen pisteeseen, että kaikki kotikuntosalin 12 neliömetriä oli siinä määrin hyödynnetty, että mikäli jotain uutta vielä salille halusi, oli salia laajennettava…

Mitä vielä puuttui?

Jo pitkään on ollut yksi juttu mikä kotikuntosaliltani on puuttunut, se ei kuitenkaan millään keinolla ole mahtunut tuohon rajattuun 12 neliön tilaan. Pitkällisten neuvottelujen jälkeen sain vaimolta luvan siirtää autotallin väliseinää ja laajentaa kotikuntosalia muutamalla lisäneliöllä. Tuo projekti tehtiin kuluvalla viikolla (kertomus laajennusprojektista löytyy TÄÄLTÄ) ja viimein loppuviikosta pääsin kokoamaan sitä kotikuntosaliltani puuttunutta laitetta, joka oli se suurin syy laajennuksen tekemiseen…

Jos laajennuksen rakennuspuoli oli osin hieman haasteellinen ja hikinen homma, ei tämä GoFitness Megastoresta tilaamani laitteen kokoaminenkaan ihan lastenleikkiä ollut ja välillä siinäkin hiki nousi otsalle. Hyvien kokoamisohjeiden ja sisun avulla se kuitenkin valmistui. Nyt kotikuntosalini välineistöstä löytyy myös Barbarian jalkaprässi / Hack-kyykky.

Nyt tuntuu jälleen että Metallisydän Gym olisi tullut siihen tiettyyn pisteeseen, jolloin sieltä löytyy kaikki tarvittava monipuoliseen kuntosalitreenaamiseen. Tiedän kuitenkin olevani väärässä ja että tulen aivan varmasti vielä jatkamaan salin varustelua…

Tältä Metallisydän Gym näyttää nyt

2 kommenttia

  1. Pumpulipumppaaja kirjoitti:

    Millos jäsenyydet tulee myyntiin? ?

  2. Jenni kirjoitti:

    Aikas hiano. Tuliskohan sitä usein treenattua, jos ois itsellä tuollainen.. eipä tuhraantuisi aikaa salimatkoihin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *