Hae
Metallisydän

Moikka kaikille, mä olen Jari, uusi bloggaaja Vaikuttajamedialla! Ajattelin että voisin kertoa hiukan Metallisydän blogistani, itsestäni ja historiastani.

metallisydän

Metallisydän Blogin historiaa

Vaikuttajamedialla aloitin kirjoittamaan blogia kesäkuussa 2020, mutta muualla blogia on tullut kirjoitettua jo suhteellisen pitkään. Aloitin oman Metallisydän blogini kirjoittamisen ajankulukseni joskus kesällä 2009. Siihen aikaan ei paljon blogeja ollut, vielä vähemmän miesten kirjoittamia blogeja. Ei meitä miesbloggareita nykyisinkään liikaa ole, mutta silloin sellainen oli todella harvinaista.

Kauaa siinä ei mennyt, muistaakseni vajaa vuosi kun minua kysyttiin mukaan uuteen perusteilla olevaan FitFashion-blogiyhteisöön. Olinkin yksi niistä blogeista, jotka olivat alusta asti mukana FitFashionilla. Seuraava merkittävä muutos blogiurallani oli kun A-Lehdet osti FitFashionin ja alkoi panostaa blogeihin oikein isolla kädellä. Ei aikaakaan kun löysin kuvani muiden bloggaajien ohella niin Helsingin bussipysäkin seinästä kuin lehtien sivuiltakin. Samalla satuin osumaan jonkinlaiseen kultasuoneen itseironisen humoristisilla Fitnessbloggari-postauksillani ja blogini suosio nousi ihan uusiin ulottuvuuksiin.

Pari vuotta sitten oli seuraavan muutoksen aika. A-Lehdet lopetti FitFashion-blogiyhteisön ja piti harkita jatkaako bloggaamista A-Lehdillä vai siirtyäkö muualle. Tuolloin pari entistä FitFashion-bloggaajaa perusti Vaikuttajamedian ja monet muutkin FitFashionilla bloganneet bloggaajat siirtyivät Vaikuttajamedialle. Itse päätin tuolloin jatkaa bloggaamista A-Lehtien terve.fi-sivustolla. Nyt, pari vuotta myöhemmin on aika tehdä se seuraava iso muutos ja siirtyä itsekin Vaikuttajamedialle!

Jarin Historiaa

Nyt kun urani bloggaajana on käyty läpi, on ehkä aika kertoa hieman itsestäni erityisesti niille jotka eivät aiemmin ole juttujani lukeneet.

Fitness-bloggariksi en itseäni itseironisesti kutsunut turhaan, olen elänyt oman osani fitness-kuplassa. Kuntosalitreenit aloitin joskus 15-vuoden iässä ja ne ovat jatkuneet tähän päivään asti ja tulevat jatkumaan todennäköisesti maailman tappiin asti. Yhdessä vaiheessa treenaaminen oli se tärkein juttu elämässäni, kaikki muu tehtiin treenien ja ruokailujen ehdoilla. Ei ollut maanantaita tai tiistaita, vaan oli rintapäivä ja jalkapäivä, ruuat punnittiin grammalleen ja syötiin kellontarkasti. Koskaan en kilpalavalle kiivennyt, vaikka joskus sekin ajatus päässä käväisi.

Tuo aika on nykyisin kaukana takana ja treenaaminen on muuttunut elämäntavasta harrastukseksi samalla kun elämän tärkeysjärjestykset on menneet muutenkin uusiksi. Nykyisin ykkösenä tulee perhe ja tietyssä määrin työ, sitten vasta treenaaminen. Tosissaan treenaan silti, eikä vuoteen montaakaan alle neljän treenin viikkoa mahdu, mutta hampaat irvessä en sitä hommaa enää tee. Syömiset onkin sitten menneet enemmänkin uusiksi, grammoja en paljon laskeskele, paitsi irtokarkkeja punnitessa…

Mitä Metallisydän blogilta voi odottaa?

Metallisydän blogi tulee sisältämään paljon treenintäyteistä perhe-elämää. Kirjoitukset käsittelevät niin omia kuin vaimoni Sarin treenejä, lapsiperheen haasteita ja onnen hetkiä, fitness- ja fatness- ruokajuttuja ja tavallista arkea. Mukana kulkee jatkuvasti oman kotisalini Metallisydän Gymin rakentelu ja nyt viime aikoina blogissa on näkynyt esimerkiksi tyttärelleni Emilialle rakanetamani leikkikeskuksen kehitysvaiheita…. Lähes siis mitä tahansa mitä omassa elämässäni tapahtuu, aina huumorilla höystettynä.

Blogin lisäksi kannattaa ehdottomasti laittaa seurantaan myös blogin somekanavat:

Metallisydän Facebookissa

Metallisydän Instagramissa