Hae
Metallisydän

KARMAROCK 28 tulee – oletko valmis?

Lauantaina koittaa taas itselleni ja aika monelle muulle se vuoden odotetuin päivä, kun Harjavallan koulukeskuksen rannassa kajahtaa ilmoille rock & roll. KarmaRock järjestetään kyseisessä paikassa tänä vuonna jo 28:tta kertaa.

KarmaRock 2016

Mitä on KarmaRock?

KarmaRock on aikoinaan Maij’ Karman Kauniit Kuvat nimisen Harjavaltalaisen pienen bändin pystyyn pykäämä yhden päivän rock-festari, joka järjestetään tänä vuonna 28:tta kertaa. Bändi on vuosien varrella kasvanut suureksi ja lyhentänyt nimensä Maj Karmaksi, mutta KarmaRock on edelleen KarmaRock, Harjavaltalaisen bändin pystyyn pykäämä yhden päivän hyvänmielen rock-festari.

KarmaRock 2015

KarmaRockissa on vuosien varrella soittanut lähes kaikki Suomen isot rock-nimet Amporphiksesta Mokomaan ja Ismo Alangosta Kauko Röyhkään. Harjavallassa on pompittu Staminan tahdissa ja nautittu CMX:n sulosävelistä unohtamatta isäntänsä Maj Karman (melkein) jokavuotista keikkaa. Isojen nimien lisäksi Karmarockissa nousee joka vuosi lavalle uusia tuntemattomampia tuttavuuksia, aivan niin kuin Maij’ Karman Kauniit Kuvat silloin lähes kolmekymmentä vuotta sitten.

KarmaRock 2004

KarmaRock on kuitenkin paljon enemmän kuin esiintyjänsä. KarmaRock on se fiilis, jota ei ole missään muualla. Iloisuutta, naurua, ystäviä ja läheisyyttä. KarmaRock on lämmintä tunnelmaa, piknik-eväitä ja mahtavia musiikkielämyksiä laidasta laitaan.

KarmaRock 2008

Miten KarmaRockiin kannattaa varustautua?

Nyt kun olen saanut kaikki innostumaan lähtemään KarmaRockiin, on ehkä hyvä käydä hiukan läpi miten sinne kannattaa varustautua. KarmaRockiin voi toki lähteä ilman minkäänlaista varustautumista, mutta itse suosittelen ottamaan mukaan hiukan jotain muutakin kuin päällä olevat vaatteet ja luottokortin.

KarmaRock 2017

KarmaRock on piknik-tyyppinen festari, jossa useimmiten levitetään maahan oma viltti, jolla istuskella ja jutella ystävien ja tuttujen kanssa, syödään (ja mahdollisesti juodaan) omia eväitä ja fiilistellään musiikkia käyden aina välillä heilumassa myös lavan vieressä bändien esityksiin eläytymässä. Hifistelijät haalivat mukan myös retkituoleja ja muita yleellisyyksiä, mutta ihan jo viltilläkin pääsee pitkälle.

KarmaRock 2011

KarmaRockissa ei ole pukukoodia, vaan pukeutua voi ihan miten haluaa. Vaatteet ovat kuitenkin yleisesti ottaen suositeltavia, joskaan ei käsittääkseni ihan pakollisia. Itse olen jo useamman kerran tuunaillut itselleni omia KarmaRock-vaatteita, pari vuotta sitten tuunailin festarifarkut, tänä vuonna oli festaripaidan vuoro…

KarmaRock 2019

Tärkeimmät mukaan otettavat ovat hyvä fiilis ja ystävät, joiden seurassa viihtyä ja nauttia mahtavasta päivästä. KarmaRock-fiilis moninkertaistuu kun sen voi jakaa hyvien ystävien kanssa.

KarmaRock 2016

Nähdään KarmaRockissa lauantaina!

KarmaRock

Ylppö 2014

2 kommenttia

  1. Ammi kirjoitti:

    Pitäkää hauskaa!
    -Ammi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.