Hae
Metallisydän

Sarin kisaprojekti – 2 weeks out!

Mulla on kylmä! Saunassakin on kylmä! Mikä määrä vaatteita on riittävästi? Myös nälkä on ollut viikottainen vieras viimeisten viikkojen aikana. Luojan kiitos on tankkauspäivät 🙂

2 weeks out!

Tosiaan viimeiset kaksi viikkoa ennen kisaa on nyt käsillä ja olo on odottavan jännittynyt. Töitä on paiskittu huolella, motivoituneesti sekä periksi antamatta. Kuitenkaan unohtamatta sopivaa pilkettä silmäkulmassa. Kaikenlaisia oloja on mahtunut näihin viimeisiin viikkoihin, mutta ehkä hieman yllättäen päällimäisenä niistä on ollut positiivisuus. Olen yrittänyt löytää jokaisesta päivästä jotain hyvää ja se on kyllä onnistunut, mikä on osaltaan auttanut jaksamaan. Hankalimpia ovat olleet ne päivät, joilloin energiatasot ovat olleet tosi alhaiset, mutta nekin olen ylittänyt huumorilla.

Mahtavaa on ollut seurata kunnon edistymistä viikko viikolta. Mulla oli vielä ennen harkkakisoja sellainen olo, että kunnon pitäisi olla jo kireämpi ja olin jopa hieman huolissani. Mutta en ole enää, vaan on hienoa huomata kuinka ammattitaitoisia valmentajani Ringa Ruisniemi ja Jani Sukeva ovat. Kun kisat lähestyvät, on kunto juuri sellainen kuin pitäisikin. Viikko sittten pudotettiin kaloreita vielä kerran alemmas ja nostettiin samalla tankkauspäivän kaloreita ja sitä kautta paino lähti tippumaan vielä paremmin. Peilistä katsoo kyllä melkoisen pieni minä, mikä on välillä aika outoa.

Arjen, treenien ja työn yhdistäminen ei ole aina ollut helppoa. Välillä kaverina arjessa on ollut infernaalinen päänsärky tai koko kropan heikotus tai sitten olen ollut muuten vain pihalla. Onneksi on ymmärtävä puoliso, vaikka hän mulle joku päivä tokaisikin, että näytän naamasta ihan luurangolta 😉

Poseharjoituksetkin ovat alkaneet tuottamaan tulosta ja olen mielikuvitellut itseni päivittäin isolle lavalle ihmispaljouden eteen ja mielessäni nauttinut tilanteesta. Olen nimittäin todella kova jännittämään ja se pitäisi pystyä peittämään lavaesiintymisessä kokonaan…

Kun mietin tätä koko matkaani kohti kisoja, niin en kyllä vaihtaisi päivääkään. Olen nauttinut joka hetkestä, myös niistä hankalimmistakin. Toivon, että kaikki sujuu loppuun saakka nyt suunnitelmien mukaisesti ja saan nauttia myös kisapäivästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *