Hae
Metallisydän

Hiha alkaa olla melkein valmis!

Eilen oli taas aika astella Timin ja Jennin tatuointistudiolle, ottaa tyyny nojatuolista pään alle ja asettua mukavaan makoiluasentoon nauttimaan siitä kun Tim naputtaa neulalla väriä ihoon. Oikean käden hiha alkaa olla loppusuoralla, enää yksi sessio niin homma on nipussa!

Hiha alkaa olla melkein valmis!

Siinä eilen tatuoitavana makoillessani juteltiin taas Timin kanssa monenlaista. Elokuvista, Netflix-sarjoista, moottoripyöristä ja elämästä yleensä. Niin ja tatuoinneista. Pohdiskeltiin sitä, miten tatuoiminen tuntuu eri ihmisillä erilaiselta ja miten eri paikat sattuvat eri ihmisillä eri paljon. Kerroin jutelleeni kaverini kanssa, jolla pohkeen tatuoiminen oli ollut yhtä tuskaa. Itselläni taas pohkeet on olleet yksi kivuttovimmista paikoista. Itselläni eniten on sattunut rintalihaksen päälle tatuoiminen. Silloin juttelu oli hieman katkonaista…

Siinä jutellessa pohdiskelin myös ääneen edessä olevan aika jännä hetki, sillä kun seuraavalla kerralla noin kuukauden kuluttua saadaa oikean käden hihatatuointi valmiiksi, ei varattuna ole yhtään uutta aikaa eikä mitään varsinaista suunnitelmaa seuraavaa kuvaa varten… Yhdessä laskettiin, että vastaavaa hetkeä ilman tiedossa olevia aikavarauksia ei ole ollut neljään-viiteen vuoteen.

Rikkinäinen tiimalasi

Niin, tällä kertaa tosiaan käteeni valmistui rikkinäinen tiimalasi jatkamaan samaa teemaa kädessä lähempänä rannetta olevan rikkonäisen kellon kanssa. Ensi kerralla kun projekti valmistuu, saa nähdä maltanko olla varaamatta seuraavaa aikaa 😀

Aiemmat postaukset oikean hihan valmistumisesta:

Koristeluvuorossa oikea käsi

Päikkärit tatuointituolissa

Tällä kertaa en nukkunut tatuointituolissa

Tatuointiprojekti jatkuu

 

Timin Instagram-sivu löytyy TÄÄLTÄ

2 kommenttia

  1. Jenni kirjoitti:

    Katselin Timin instaa ja olen erittäin vaikuttunut hänen kädenjäljestään ? Mutta en löytänyt… Missä hänen studio on? Jenni / Jennyfer -blogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *