Hae
Metallisydän

Päivän viisi asua – asu joka tilanteeseen

Elämässä parasta on haasteet. Ilman haasteita, yllyttämistä ja rohkeaa heittäytymistä ei koskaan tulisi tehtyä mitään erilaista tai hauskaa. Tässä vähän aikaa sitten juttelin yhden tutun kanssa blogista ja bloggaamisesta. Kerroin miten blogini on aikoinaan alkanut lähinnä treeniblogina, mutta muuttunut vuosien aikana enemmänkin lifestyle-blogiksi ja nykyisin voinkin kirjoittaa blogiini oikeastaan mistä aiheesta tahansa. Tutun mukaan puhuin paskaa, en varmasti kirjoittaisi blogiini esimerkiksi muotiblogeista tuttua ”Päivän viisi asua”-postausta… Ai en vai?

Päivän viisi asua

Me vedettiin Sarin kanssa viikonloppuna pitkäätikkua siitä, kumpi toimii asukuvissa mallina ja kumpi kuvaajana. Harmikseni (ja lukijoiden onneksi) Sari voitti ja pääsi poseeraamaan kameralle viidessä päivän eri tilanteeseen sopivassa asussa.

Työasu

Sarin päivän työasu on tyylikkään rento. Siihen kuuluu istuvat, mutta mukavat housut, jotka korostavat mukavasti treenatun pakaran kaarta, mutta eivät purista pitkissäkään palavereissa. Paitana taas toimii Vilan ilmava paita, joka pitää olon raikkaana tunkkaisessa toimistoilmapiirissä. Päälle uskottavuutta luomaan mummomainen bleiseri, huivi kaulaan ja nuttura riittävän kireälle niin sossutantta-tyyli on valmis.

Vapaa-ajan asu

Työpäivän jälkeen on aika vaihtaa rennompaa päälle. Vapaa-ajan asussa housuina toimivat aina niin mukavat legginsit ja yläosana Vilan mukava trikoomekko. Rock-henkisyyttä asuun tuo farkkutakki, jonka selässä (kuvassa piilossa) on suuri Klamydia-logo. Kenkinä muotitietoisuutta korostamassa mitkäpä muutkaan kuin Niken Airmaxit.

Treeniasu

Treenaamaan ei lähdetä farkkutakki päällä eikä edes niissä Airmaxeissa. Treeniasukseen Sari valitsi tällä kertaa valtavasta treenitrikoovalikoimasta raikkaan vaaleanpunaiset Better Bodiesin trikoot ja saman merkin army-henkisen topin. Kyllä tässä asussa kelpaa ottaa saliselfieitä!

Juhla-asu

Koskaan ei tiedä mihin gaalaan Suomen kärkikastiin kuuluva fitness-bloggaaja (ja tätä menoa myös muotibloggaaja) vaimoineen kutsutaan. Siksi Sarilla on ihan oma vaatehuoneensa pelkästään juhla-asuille. Tuosta valikoimasta tällä kertaa päälle valikoitui Vilan keväisen raikas jumpsuit, jonka värimaailmaan sointuu täydellisesti niin cocktail-kutsujen mansikkamargharita kuin lasten synttärikutsujen Muumi-limukin.

Kotiasu

Kun työt on tehty, treenit treenattu ja juhlat juhlittu, on aika vetää päälle kotiasu. Siihen kuuluu ne kaikkein mukavimmat lökärit ja rennoin paita. Kaiken kruunaa lämpimät villasukat. Uskokaa tai älkää, mutta tämä on loppujen lopuksi se kaikkein paras asu, eikä vähiten villasukkien vuoksi.
 

Mites sun päivän asut?

Jos kaipaat täydennystä omiin asuihisi, nyt siihen on loistava tilaisuus. House Of Brandonissa saat tällä hetkellä kaikista normaalihintaisista Only, Vila, Vero Moda ja Noisy May tuotteista -20 % koodilla BRAND1

3 kommenttia

  1. ArtsiP kirjoitti:

    Jos esittelyssä olisi ollut joku Marimekon A-linjainen kotimekko, niin olisihan kuvassa ollut ilmetty Pikku-Myy (tai siskonsa Mymmeli…) 😀

  2. Outi Karita kirjoitti:

    Sarilla on tosi hyvä tyyli ja vitsi tuo Vilan punainen haalari on ihan bueno Sarin päällä, kaunis ?

  3. Nimetön kirjoitti:

    Itsekin yritän pitää työasun istuvana mutta mukavana. Ja yleensä valitsenkin ilmavan paidan. Kivan näköisiä asuja kuvissa. https://www.jokasafe.fi/fi/media-pankki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.