Hae
Metallisydän

Metallisydän Gym muuttaa!

Oikeastaan otsikko pitäisi olla menneessä aikamuodossa, sillä koko Metallisydän Gym siirrettiin entisistä tiloistaan uusiin tiloihin jo viime viikolla… Eikä muuten ollut mikään ihan pieni urakka!

Metallisydän Gym muuttaa!

Metallisydän Gym on muuttanut jo kerran aikaisemmin, noin viisi vuotta sitten. Silloin muutto oli kuitenkin hiukan erilainen kuin nyt, silloin muutettavana oli yksi kevytrakenteinen kyykkyhäkki, tanko ja noin 100 kiloa painoja. Tällä kertaa muutettavaa oli ”hieman” enemmän… Itseasiassa sen verran enemmän ja isokokoisempaa välineistöä, että ennen muuttoa purin vanhasta autotallista kokonaan väliseinän pois, jotta ei tarvinnut laitteita alkaa purkamaan.

Ennen kuin varsinaiseen muuttopuuhaan päästiin, piti tosiaan paitsi purkaa seinä, myös viedä yhden kuomukärryllisen verran kaikenlaista pikkusälää ja tarviketta. Sitä on muuten kertynyt aika kohtalaisen paljon kaikkine seinäkoukkuineen, vastuskuminauhoineen, erilaisine tankoineen, lukkoineen, kahvakuulineen jne.

Varsinainen muuttoprojekti alkoi jalkaprässin, Smith-laitteen ja painopakallisen taljan siirtämisellä peräkärryn kyytiin. Täytyy sanoa, että vaikka meitä oli useampi raavas mies noita laitteita siirtämässä, ei se helppoa ollut. Sen verran raskaita on nuo laitteet, että välillä sai nostaa ihan tosissaan. Kärryyn ne saatiin kuitenkin kaikki.

Oma lukunsa oli sitten 1-50 kg käsipainoparien ja useamman sadan kilon levypainojen nosteleminen kyytiin. Vielä sillonkaan, kun vanha autotalli alkoi olla tyhjä, ei ollut aika huokaista helpotuksesta. Sitten rullattiin vielä lattialta kumimatot rullalle ja nostetiin niiden alta paljastuvat 40 mm paksut kumilaatat ja filmivanerit kyytiin. Ei ole kevyttä tavaraa nekään!

Nyt on kuitenkin kaikki Metallisydän Gymin laitteet ja välineet siirretty uuden kodin isompaan autotalliin. Vielä ne pitäisi siellä järjestellä ja laitella paikoilleen – ja en jälkeen pääsee sitten rakentamaan uutta väliseinää, maalaamaan seiniä ja suunnittelemaan mille paikoille laitetaan seinän mikäkin koukku tai tankoteline. Vaikka se hikisin urakka onkin ohi, on tässä vielä pitkä matka siihen, että pääsee taas treenaamaan omalle kotisalille.

Niin ja olenhan minä tilannut Go Fitness Megastoresta jo uuttakin välineistöä uudelle isommalle kotisalille… Että ei tässä paljon lepäillä ehdi että saa vanhat laitteet järjestykseen ennen kuin uudet saapuu!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.