Hae
Metallisydän

Maori-tatuointi

Saattaa olla että joku on vuosien varrella huomannut että tykkään tatuoinneista, niitä kun on muutama jo ehtinyt iholle kertyä. Ensimmäisestä tatuoinnistani on aikaa jo reilut 20 vuotta, se on ihan itse, omin pikku käsin suunnittelemani pieni tribal-kuvio niskassani. En voi väittää sen olevan kovinkaan onnistunut, mutta se on silti jossakin määrin minulle tärkeä, onhan se ihan ensimmäinen tatuointini. Viime viikolla valmistui jo vaikka kuinka mones tatuointini ja siitä olen ylpeä, tykkään siitä todella paljon 🙂

Maori-tatuointi

Osalla tatuoinneistani on syvempi merkitys, osalla symbolinen merkitys ja osa on ihan vaan hienon näköisiä. Tämä uusin Maori-tatuointi oikean jalan sääressä kuuluu tuohon viimeisimpään kategoriaan, sillä ei ole niin pienintäkään piilomerkitystä, mutta se on ihan törkeän hieno – ainakin minun mielestäni (ihan kaikki eivät varmasti ole samaa mieltä, mutta sillä ei taas ole minulle mitään väliä) 🙂

Tatuointitaiteilija Tim Chicon

Tim Chicon on ollut jo useita vuosia luottohenkilöni tatuointien suhteen ja samalla näiden vuosien varrella Timistä on muodostunut myös hyvä ystävä. Olemme monien asioiden suhteen niin sanotusti samalla aaltopituudella ja se helpottaa suuresti esimerkiksi tatuoitien suunnittelua. Tim ymmärtää hyvin ajatuksiani ja joskus hyvin epämääräisiäkin toiveitani ja luo ne valtavalla ammattitaidolla ensin hahmotelmiksi paperille ja sitten eläviksi iholleni.

On mahtava tunne kun on ensin selittänyt oman visionsa ja sitten näkee sen piirrettynä paperille, vielä hienompana kuin oli itse edes osannut kuvitella. Vielä mahtavampi tunne on katsoa valmista lopputulosta peilistä, hahmotelmasta kun ei koskaan pysty näkemään niitä kaikkia nyansseja ja yksityiskohtia, jotka valmiissa tatuoinnissa on.

Tim on luonut iholleni niin realistiset suosikkielokuvahahmoni, räväkät ja rajut trash polka -kuviot kuin herkät tyttäreeni liittyvät kuvatkin – ja tällä kertaa upean Maori-tatuoinnin oikeaan sääreeni.

Kaksiosainen projekti

Tämänkertainen projekti toteutettiin kahdessa osassa, ensimmäisellä kerralla tehtiin kuvioiden ääriviivat ja toisella kerralla kuviot väritettiin ja lisättiin pari lisäkuviota täydentämään kokonaisuutta.

Ensimmäinen vaihe, ääriviivat valmiina

Jokainen hieman enemmän tatuoitavana ollut varmasti tietää että toisiin kehonosiin tatuoiminen sattuu jonkin verran enemmän kuin toisiin. Olen itse nukahtanut Timin penkkiin molemmilla kerroilla kun pohkeitani on tatuoitu. Asento oli mukava ja tasainen surina taustalla, niin mikäs siinä oli pienet päikkärit ottaessa. No tällä kertaa kun jalkapöytää tatuoitiin, ei kyllä päässyt uni tulemaan, sen verran reilusti se sattui. Onneksi säärtä ylöspäin noustessa kipu taas helpotti.

Lisää tulossa…

Maori-tatuointi sääressä on nyt valmis, mutta uusia suunnitelmia on jo useampia ja keväälle muutama aika varattuna. Mitäs veikkaatte, mitä tulee seuraavaksi ja minne?

Maori-tatuointi

Tim’s Ink

Timin töitä pääsee ihailemaan niin Instagramissa kuin Facebookissakin, mistä löytyy myös Timin yhteystiedot. Ei muuta kuin varaamaan aikaa ja toteuttamaan haaveita!

Yksi kommentti

  1. Netta kirjoitti:

    Komian näköne tatuointi. 🙂 Luitten kohalt sattuu kyl ain pirusti tatuoiminen, itellekki oli aika tuskasta ku otin kylkeen kuvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *