Hae
Metallisydän

”mikä on emätinpuikko” ja muut eniten haetut hakusanat

Aina tietyin väliajoin on mielenkiintoista tehdä hieman tutkimusta siitä, millaisilla hakusanoilla blogiini päädytään. Kävin taas hieman läpi viimeaikaisia hakusanoja ja aika selväksi tuli ne yleisimmät aihealueet ja eniten haetut hakusanat, jotka blogini lukijoita kiinnostavat…

Eniten haetut hakusanat

Ylivoimaisesti eniten blogista oli haettu erilaisia treeniohjeita. Hakusanoissa toistui lukemattomia erilaisia variaatioita treeniohjelmista, treenijaoista ja liikkeiden nimistä. Tämän olen toki havainnut aiemminkin ja olen vastannut kysyntään laatimalla blogiin erillisen TREENITIETOPANKIN, josta löytyy kootusti laaja määrä erilaisia treeniohjelmia ja ohjeita.

Peppu ja ruokavalio

Toinen lukijoita suuresti kiinnostava asia on peppu, eli perse. Hakusanoissa toistui ”farkkuperse”, ”fitness perse”, ”kyykkypeppu”, ”huono peppu”, ”tiukka peppu”, sekä tietysti kysymys ”millainen on hyvä peppu”. Vaikka tämä aihe kerää huomattavan paljon kiinnostusta, en aio laatia blogiin erillistä pepputietopankkia.

Treenaamisen ja peppujen ohella laajempaa kiinnostusta keräsi myös ruokavalio-asiat ja usein käytettyjä olivatkin dieetti-aiheiset hakusanat, kuten ”millainen dieetti toimii”, ”toimiva dieetti” ja olipa joku eksynyt paikalle hakusanoilla ”kisadieetti älkää kokeilko yksin kotona”. Tunnetusti taitavana kokkina on puoleeni käännytty hakemalla ratkaisua bodauksen ehkä oleellisimpaan kysymykseen ”mitä riisin kanssa”.

Alastomuus ja seksi

Alastomuus ja seksi ovat luonnollinen osa elämää ja on vain luonnollista, että treeniblogiin eksytään esimerkiksi hakusanoilla ”isot tissit”, ”tissihiki”, ”nakubodaus” ja ”klitoris kehonrakennus”. Sen sijaan en ehkä halua tietää kuka on se pervo joka on päätynyt blogiini hakusanoilla ”kakka kuva” ja ”pieru kuva”, tosin mielenkiintoista olisi tietää millaisen kuvan pierusta kyseinen peräkamarin poika on lopulta löytänyt…

Lievää huvittuneisuutta minussa herätti myös hakusanapari ”löysä emätin” ja ”löysä muna”, mutta ei lähdetä pohtimaan niitä nyt sen enempää…

Neuvoja arjen ongelmiin

Vaikka tämä pohjimmiltaan treeniblogi onkin, olen aina kirjoittanut lähes aiheesta kuin aiheesta. Ehkä siksi blogistani on haettu myös apua ja neuvoja erilaisiin arjen pulmatilanteisiin. Toivottavasti apu on löytynyt esimerkiksi näihin arjen kieltämättä hyvinkin haastaviin kysymyksiin: ”ketä kuuluu kutsua ristiäisiin”, miksi vauvapalstalle ei pääse” ja ”mitä tarkoittaa kutiava nenä”.

Sen tiedän, että ainakin hakusanoilla ”ohjeet vainoamiseen” ja ”miehen sheivaaminen” hakeneet ovat joutuneet pettymään, en ainakaan tietääkseni ole niistä kovin paljon kirjoittanut. Toivon kuitenkin, ettei kyseessä ole sama tyyppi, joka haluaa sheivata vainoamansa miehen…

Yhteenveto

Tällaisilla hakusanoilla te, rakkaat lukijani, olette Metallisydämen blogiin päätyneet ja toivottavasti pääädytte jatkossakin. Jotta tällä kertaa viimeiseksi mielikuvaksi blogistani ei jäisi vainottu, sheivattu mies, otetaan tähän vielä yksi hakusana: ”Kananmunabodaus” jossa ilmeisesti haetaan hieman erilaista estetiikkaa kuin bikini fitneksessä tai men’s physiquessa…

-15% alennus House of Brandoniin

Loppuun vielä pieni info siitä, että koodilla ALE15 saa syyskuun ajan -15% alennuksen kaikista House of Brandonin normaalihintaisista tuotteista (ei koske alusvaatteita eikä sport-osastoa). Loistava tilaisuus pistää esimerkiksi uusi syystakki hankintaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.