Hae
Metallisydän

Pienen energiapakkauksen kuulumisia

Meidän pieni energiapakkaus, staffipentu Rocky täytti pari viikkoa sitten puoli vuotta. Kehitystä on tullut valtavasti ja Rocky oppii koko ajan valtavalla vauhdilla kaikkea uutta. Ihan kaikki opit ei aina pysy päässä, eikä aina oikeastaan kiinnosta totellakaan, mutta enimmäkseen kuitenkin aika hyvin. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää kun energiapakkaus touhuaa ja jakaa rakkauttaan. Tuhoja on tullut ympäristölle silti jopa hämmästyttävän vähän… Annetaanpa Rockyn kertoa itse hiukan kuulumisia.

kuulumisia

Pienen energiapakkauksen kuulumisia

Moikka taas pitkästä aikaa! Nää mun ihmiset alkaa pikkuhiljaa oppia tavoille. Ruoka tulee enimmäkseen ajallaan ja lenkille pääsee kohtalaisen usein. Leikkiäkin nuo ihmiset jaksaa mun kanssa joka päivä, mutta jostain syystä ne ei oikein tykkää siitä kun mä oon muutaman kerran viihdyttänyt itteäni järsimällä hiukan lattialistoja. Äiti on uhannut tehdä musta rukakset jos erehdyn sen kalliita sohvia maistamaan, tiedättekö te mitä ne rukkaset oikein on?

Pentukoulu

Joka lauantai mä pääsen pentukouluun, missä on paljon muitakin pentuja. Siellä opetellaan erilaisia juttuja, kuten esimerkiksi istumista, makaamista, seuraamista ja vierelle tuloa. Viimeks mä opin kierimään ja se on musta tosi hauskaa. Nyt mä sitten ihan kiusallani kierin aina sillonkin kun pitäs mennä maahan. Se paikallaan makaaminen on vaan niin pirun tylsää…

Rakkaus

Mä rakastan noita mun ihmisiä ihan hullun paljon ja mä tykkään osoittaa sen. Mä oikein riemastun aina kun ne tulee kotiin ja joskus multa saattaa päästä vähän ilopissaakin. Ne ihmiset ei vaan oikein osaa arvostaa sitä ja kiukustuu siitä, ihan kuin se nyt jotain haittais jos sukille vähän pissaa ruiskahtaa…

Mä tykkään hirveesti antaa suukkoja ja olla sylissä. Mä oon yleensä tosi tarkkana jos joku meinaa istua sohvalle ja melkein ehdin syliin jo ennen kuin pylly edes ehtii hipaista sohvaan. Ja jos joku makaa sohvalla, mä tykkään mennä makaamaan sen päälle, mielellään naamalle.

Mä kerron joku toinen kerta lisää kuulumisia, nyt mun täytyy mennä. Emilia jätti vahingossa huoneensa oven auki, jos mä oikein nopeesti vilahdan, saatan ehtiä nappaamaan sieltä jonkun kivan pikkusen lelun pureskeltavaksi… Moikka!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.