Hae
Metallisydän

Palkkarin monet mielikuvitukselliset käyttötarkoitukset

Tuossa noin viikko sitten julkaisin arvonnan, jossa palkintona kahdelle onnekkaalle voittajalle oli purkillinen Dominus Nutritionin herkullista ja huippulaadukasta palkkaria, Refectiota. Osallistuakseen arvontaan tuli keksiä Refectiolle käyttötarkoitus, aika moneen taitaa ainakin vastausten perusteella Refectio soveltua 😀

refectiota

Urheilu

Aika moni vastaajista käyttäisi Refectiota mihinkäs muuhunkaan kuin palautumiseen urheilusuorituksesta. Siinä tarkoituksessa se luonnollisesti onkin omimmillaan. Eri urheilulajeja, joissa Refectiota käytettäisiin olisi perinteisen salitreenin ja specifioidumman porrastreenin lisäksi esimerkiksi thriatloniin, kamppailulajeihin, pyöreälenkeille kuin myös koiran kanssa ulkoiluun erityisesti hellekeleillä. Myös crossfit-salilla uskottiin Refection antavan lisäpotkua T2B, C2B, ja kippileuka-wodeihin. Sarjakakkaajaa pelkäämättömät uimaritkin siemailisivat mielihyvin Refectiota aina välillä…
Joku suunnitteli myös palautuvansa pitkistä raastavista työpäivistä tehokkaammin, toinen ottaisi sitä mukaan eräretkille ja kolmas koki sen sopivan kaljaliigan kiekkopeleihin palkkariksi.

Ruuanlaitto

Ehkä se kaikkein suosituin käyttötarkoitus olisi vastaajien mielestä tehdä Refectiosta mehujäätä ja sitten nautiskella sitä terassilla tai vaikka sen treeni jälkeen. Mehujään lisäksi Refectiosta valmistettaisiin jäähilesmoothieta, juustokakkua, kevyttä kesäkakkua ja kermaviilin kanssa salaatinkastiketta.
Joku antaisi Refectiolla rahkalle lisämakua ja vähän ekstaproteiinia, samoin jogurtille ja tuorepuurolle. Joku korvaisi osan pannukakun, toinen lettutaikinan jauhoista Refectiolla. Myös kanan ja parsakaalin kastikkeeksi Refection koettiin sopivan kuin Gaspin takki Fitness Expoon.
Ihan loistava mukikakun reseptikin löytyi yhdestä vastauksesta:

kananmuna, palkkaria (aika vahvana=vähän nestettä), leivinjauhetta ja halutessaan vähän kaurajauhoja vielä sekaan. Mukissa sekasin ja mikroon pari minsaa (valvovan silmän alla) Ja siinäpä vasta välipala 🙂

Muut käyttötarkoitukset

Useampi vastaaja hörppisi Refectiota mielellään saunajuomana ja osa tarjoaisi sitä jopa saunakavereillekin.  Jotkut nautiskelisivat Refectiosta lämpiminä kesäiltoinen terassilla muiden litkiessä kaljaa ja muita iljettäviä juomia. Niihin iljettäviin juomiin sortuvat taas nautiskelisivat Refectiota seuraavana aamuna krapulajuomana.
Tavallisen krapulan lisäksi Refectio koettiin soveltuvan myös yövuorokrapulan hoitoon ja myös ihan oikeasti sairastamiseen, esimerkiksi vatsataudista tokenemiseen tai leikkauksista toipumiseen.

Mukana oli myös muutama itselleni ihan uusi, mutta silti mielenkiintoinen käyttötarkoitus.
Eräs (ilmeisesti autoasentaja tai muuten vaan bensalenkkari) keksi Refection olevan oiva apu auton kytkimessä jos se meinaa luistaa. Refectiota kun kaataa kytkimeen ja antaa kuivua, niin siinä oleva hiilihydraatti tekee tahmean pinnan ja näin kytkin taas pitää.
Varmasti ihan kokeilemisen arvoinen idea, kuten käyttö shampoonakin, sillä jos Refectiolla lihakset kasvaa, kasvaa varmasti tukkakin.
Viimeinen ehdotettu käyttötarkoitus oli käyttää Refectiota seksin välissä. Itse jäin hieman kuitenkin kaipaamaan tarkennusta, mihin väliin sitä oikein pitäisi laittaa?

Arvonnan voittajat

Vastaukset olivat äärettömän hyviä ja osaa niistä tulen varmasti itsekin kokeilemaan (voitte arvata mitä), kiitos kaikille vastauksista! Tällä kertaa onnetar suosi nimimerkkiä Jaakko, joka käyttäisi Refectiota pitkien työputkien aikana ja nimimerkkiä Nanni N, joka ottaisi Refectiota mukaan pyörälenkeille.
Laittakaahan voittajat yhteystietonne minulle sähköpostiin jari.autere@gmail.com niin välitän ne eteenpäin Dominus Nutritionille joka lähettää teille palkintonne!

Yksi kommentti

  1. NicoleRichardson kirjoitti:

    Niin tärkeä asia on kullin koko monille miehille. Järkeään saa käyttää. Jos se kuullostaa liian hyvältä ollakseen totta niin se ei ole totta. Lääketehtaat tekevät rahaa aina kun rahaa on tehtävissä eikä tämä ole mikään poikkeus asiassa. Tämä on juuri sitä jälkiviisastelua. http://titan-gel.info/titan-gel-miehille-arvostelut-mielipiteet-ja-kommentit Lähes kaikilla miesten foorumilla voit löytää useita aiheita, joissa käyttäjät jakavat kokemuksia tämän kerman kanssa. Jotkut niistä ovat jopa todisteena Titan Gel tulokset kasvun kuva. Näiden valokuvien näkemisen jälkeen voit jälleen varmistaa tuotteen ostamisen tehokkuuden ja haluat tilata tilauksen juuri nyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *