Hae
Metallisydän

Uutta tulossa Dominukselta!

Viime vuoden lopulla lisäravinneguru Anssi Manninen kehitteli salaisessa laboratoriossaan uuden huippulaadukkaan palautusjuomavalmisteen, Refection. Sittemmin Refectio on siivittänyt paitsi lukemattomat kuntosalitreenaajat rikkomaan ennätyksiään, myös muunmuassa Oulun Kärpät jääkiekon Suomen mestareiksi. Ihan turhasta palkkarista ei siis ole kyse…

Jo pitkään Anssi Manniselta on kyselty millaisia tuotteilla Dominus Nutrition seuraavaksi tuo markkinoille. Anssin vastaukset ovat olleet kierteleviä ja kaartelevia, kunnes nyt vihdoin on virallista tietoa tihkunut netin foorumeille…

Firmitas nesteytysjuomavalmiste

Seuraava Dominus Nutritionin huippulaadukas tuote tulee olemaan nesteytysjuoma, joka on tarkoitettu urheilulajeihin, joissa hikoillaan runsaasti ja joissa ei markettien hartsportit riitä.

Anssi kuvailee Firmitasta näin:

FIRMITAS™ -nesteytysjuomavalmiste on nyt loppusuoralla. Tuotteessa on erittäin korkeat pitoisuudet elektrolyyttejä, mikä väkisinkin vaikuttaa makuun, mutta tällä mennään. Makujamppa ehdotti natriumin määrän puolittamista, jotta uppoasi paremmin valtavirtaan. F–ck the mainstream! FIRMITAS™ ei ole tarkoitettu mummojen marjaretkille. Jos tuotteen kaupallinen arvo tulee olemaan kehno, niin siinä tapauksessa se tulee toimimaan urheiluseurojen palvelutuotteena. Pakkauskoko on 500 g (25 annosta) ja luontaisena makuna sitruuna-lime. Samanlainen purkki kuin REFECTIO™, mutta pienempi.
FIRMITAS™ edustaa nesteytysteknologian ehdotonta keihäänkärkeä. Urheilujuomat eivät riitä ääritilanteissa ylläpitämään optimaalista neste- ja elektrolyyttitasapainoa. Tämän vuoksi Dominus Nutrition on kehittänyt FIRMITAS™ -nesteytysvalmisteen, joka sisältää ultrakorkeat pitoisuudet elekrolyyttejä optimaalisessa suhteessa. FIRMITAS™ sisältää lisäksi L-alanyyli-L-glutamiinia, joka edelleen tehostaa nesteytystä. Tuote soveltuu kaikkiin urheilulajeihin ja muihin fyysisiin kuormituksiin, joissa hikoillaan runsaasti.

Tehonlisääjiä?

Jos nesteytysjuomavalmistetta ovat kyselleet huippu-urheilijat ja urheilujoukkueiden huoltotiimit, ovat monet kuntosalikävijät kaivanneet jo pidempään toimivia treenilatureita, joiden teho perustuu muuhunkin kuin kofeiiniin. Myös tähän tarpeeseen on Dominus Nutrition vastaamassa… Niiden suhteen jatkuu sama jo Refectiosta tuttu tinkimätön linja:

Mitä ns. tehonlisääjiin tulee, niin en tykkää yleisestä käytännöstä, että niihin tungetaan sitä sun tätä. Eli niissä on lähes säännönmukaisesti 1) ainesosia, jotka vaikuttavat lähes välittömästi sekä 2) ainesosia, jotka vaikuttavat vasta pidempiaikaisen käytön jälkeen. Näin ollen tulemme kehittämään kaksi erilaista valmistetta. Ensimmäinen sisältää ainesosia, jotka vaikuttavat heti seuraavan fyysisen suorituksen aikana vireystilaan, keskittymiskykyyn yms. Ja toinen valmiste sisältää ainesosia, jotka pidempiaikaisessa käytössä kiihdyttävät lihasvoiman ja -massan kasvua. Rajanveto ei välttämättä ole kaikkien aineosien osalta kristallinkirkas. Anyway, molemmat valmisteet tulevat sisältämään kaikki viimeiset villitykset – edellyttäen tietysti, että ainesosat ovat Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) hyväksymiä.

Odotukset uusille tuotteille on kovat. Se on seurausta siitä, kun kehittää niin perhanan hyvän palkkarin kuin Refection. Saa nähdä lunastaako lisäravinneguru Anssi Mannisen salaisessa laboratoriossaan kehittelemät uudet tuotteet niille kasatut valtavat odotukset…
P.S. Huhun mukaan myös uusia Refection makuvaihtoehtoja on kehitteillä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *