Hae
Metallisydän

Ole nopea! 1000 ensimmäiselle -40% alennus kaikesta!!!

Nyt on äitienpäivän kunniaksi House of Brandonissa tarjolla ihan mieletön kampanja, tuhat ensimmäistä tilaajaa saa koko tilauksestaan -40% alennuksen ja tarjous koskee ihan kaikkia tuotteita.

alennus

Kampanja starttaa nyt heti, kello 10:00 sunnuntai-aamuna. Nyt jos koska kannattaa olla nopea, tarjous nimittäin loppuu kun tuhannes tilaus on tehty!
TÄSTÄ linkistä pääsee suoraan House of Brandonin verkkokauppaan, käykää tekemässä tilauksenne ensin ja palatkaa sitten lukemaan höpinöitäni lisää 🙂

Kesä, aurinko ja lämpö

Nyt me ollaan Suomessakin saatu nauttia viikon verran auringosta ja lämmöstä oikein kunnolla. Meillä Porissakin meni eilen ihan virallisesti helleraja rikki kun lämpöä oli yli 25 astetta. On kyllä ollut ihan mielettömän hienoa nauttia auringosta ja lämöstä, mutta samalla tällainen perusnegatiivinen realisti on koko ajan ajatellut että kohta tämäkin hellejakso loppuu ja palataan perinteiseen suomalaiseen +10 asteen sadetihkuiseen kesäsäähän…

Se saattaa ihan oikeastikin olla edessä ja eiköhän viimeistään juhannuksena ole jo kylmä. Siihen asti aion kuitenkin nauttia ihan todenteolla jokaisesta helteisestä päivästä, jokaisesta hikipisarasta ja jokaisesta tukahduttavan kuumasta hetkestä.

Hyödynnä -40% alennus!

Ja nyt kun jaaritukset on luettu, jos et vielä ole käynyt shoppailemassa, tee se heti! TÄSTÄ linkistä suoraan verkkokauppaan, alessa mukana myös kesän auronkolasit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *