Hae
Metallisydän
Kaupallinen yhteistyö

Nivelet kuntoon Glugosamiini + MSM valmisteella!

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Vitamiinikeskus

Jokainen salitreenaaja, tai oikeastaan minkä urheilulajin edustaja tahansa, tietää mitä on ajoittaiset nivelkivut. Erityisesti kaikki, jotka ovat treenanneet pidemmän aikaa, ovat varmasti joutuneet soveltamaan treenejään nivelkipujen vuoksi. Polvien kipuilu on varmaankin se kaikkein yleisin ongelma, haaste joka saattaa vaikeuttaa kyykkyjen lisäksi monia muitakin treeniliikkeitä. Seuraavina tulevat olkapäiden ja kyynärpäiden ongelmat. Itselläni on ollut vuosien varrella haastetta kaikilla näillä osa-alueilla, niin polvien  kuin kyynärpäiden ja olkapäidenkin kanssa. Apua näihin nivelvaivoihin olen löytänyt Vitamiinikeskuksen Glugosamiini + MSM valmisteesta.

Nivelet kuntoon Glugosamiini + MSM valmisteella!

Aika harva pidempään treenannut voi väittää, ettei nivelkivut toisi haastetta treenaamiseen, joskus jopa ihan arkipäiväiseen elämään. Itselleni nivelten kipuilu on ollut välillä liiankin tuttua. Sitä on enemmän tai vähemmän joutunut soveltamaan treenaamista kipujen mukaan, joskus jopa jättämään treenejä tekemättä. Kieltämättä treenaamisen mukauttamisestakin on ollut ainakin jossakin määrin apua, on oppinut ikäänkuin treenaamaan kipujen ehdoilla. On kyllä silti sanottava, että on ollut aika hienoa huomata Glugosamiini + MSM valmisteen tuoma helpotus nivelkipuihin. Erityisesti on ollut hienoa huomata, että on taas pystynyt palaamaan sellaisten treeniliikkeiden pariin, joista on aiemmin joutunut luopumaan.

Glugosamiini

Itselläni polven kipuilu on alunperin lähtöisin autokolarista vuosia sitten. Silloin polvi koki melkolailla kovia ja oli pitkään aikalailla kipeä. Polven rusto todennäköisesti kärsi kolarissa ja jouduin soveltamaan treenejäni hyvinkin pitkään polven kipuilun mukaan. Jo tuolloin luin glugosamiinin eduista nivelvaivoihin ja erityisesti sen edusta ruston muodostumisessa. Glukosamiinia esiintyy luontaisesti nivelten rustokudoksessa ja sen määrä vähenee usein iän myötä. Glugosamiinilisällä onkin mahdollista saada apua niin nivelrikon aiheuttamiin rustovaurioihin kuin iän myötä vähentyvään glugosamiinin vähenemiseen. Suomen Vitamiinikeskuksen Glukosamiini + MSM tuotteessa oleva glugosamiini sisältää tehokkaasti imeytyvää glukosamiinihydrokloridia, OptiMSM:ää, sekä mangaania.

MSM

Omat olkapää- ja kyynärpäävaivani ovat peräisin puhtaasti treenaamisesta ja suoraan sanottuna vääränlaisista treenitekniikoista ja aika rajusta treenityylistä nuorempana. Sittemmin olen korjannut treenitekniikoita ja opetellut treenaamaan järkevämmin, ihan jo paikkojen ehjänä pysymsen vuoksikin. Sitä ei nivelet enää ole kuin 20 vuotiaalla, vaikka muuten siltä välillä tuntuisikin.

Uskallan väittää glukosamiinin ja MSM:n auttaneet puhtaampien treenitekniikoiden ohella myös käsien nivelten kunnossa pysymisessä. Itse koen juuri MSM:n auttaneen osaltaan pääsemään eroon liian kovaa ja väärillä tekniikoilla treenaamisen aiheuttamista tulehduksista käsien nivelissä. Suomen Vitamiinikeskus on varmistanut, että Glugosamiini + MSM tuote sisältää runsaasti myös MSM:ää, joka on ihmiskehossa luontaisesti esiintyvä orgaaninen ja vesiliukoinen rikkiyhdiste.

Mangaani

Suomen Vitamiinikeskuksen Glugosamiini + MSM valmiste sisältää myös mangaania, joka on keholle välttämätön hivenaine. Se edistää sidekudoksen normaalia muodostumista sekä luuston hyvinvointia. Itse olen nyt jonkin aikaa syönyt kyseistä valmistetta ja on kyllä ollut hienoa huomata miten sillä on ollut positiivista vaikutusta nivel-raukkojeni hyvinvointiin. Samalla tuotteella on ollut selkeää vaikutusta myös psyykkiseen hyvinvointiini, kun voin taas treenata kunnolla 😀 Uskallan siis suositella kaikille, joilla alkaa nuppia kiristää kun ei pysty kunnolla treenaamaan tulehdusten tai kipuilevien nivelten vuoksi!

 

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Vitamiinikeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *