Hae
Metallisydän

WellGo Fitness & Strenght Team tiimipäivä

Syksy 2019 lähestyy ja Sari panikoi tässä menneellä viikolla ensimmäisen kerran miten aika loppuu kesken, eikä ole mitään järkeä nousta reilun vuoden päästä kisalavalle… WellGo Fitness & Strength Teamin tiimipäivä tuli siis juuri oikeaan aikaan…

tiimipäivä

WellGo Fitness & Strength Team

Sari on vuoden alusta kuulunut WellGo Fitness & Strength Teamiin, jonka valmentajina toimivat Ringa Ruisniemi ja Jani Sukeva. Tiimiin kuuluu kilpaurheilijoita niin fysiikkalajeista, kuin voimalajeistakin. Edustettuna on niin bikini fitness, body fitness, wellness fitness ja classic bodybuilding kuin voimanostokin. Tällä kertaa tiimipäivään osallistui valmentajien lisäksi 12 urheilijaa – ja yksi ulkopuolinen, minä.

Tiimin tuki

Kuten alussa mainitsin, Sarilla nousi tällä viikolla ensimmäistä kertaa pienimuotoinen paniikki oman kilpailutavoitteen lähestymisestä. Sari tuijotti itseään peilistä ja totesi ettei mitenkään ole valmis nousemaan kilpalavalle reilun vuoden päästä…
Tämä oli yksi tiimipäivässä käsitellyistä aiheista, jokainen kilpailuun tähtäävä kohtaa vastaavia ajatuksia jossakin vaiheessa projektiaan ja silloin tiimin ja valmentajien tuki on todella tärkeää. Valmentajat kyllä kertovat jos tavoitetta on tarvetta siirtää, mutta myös valavat varmuutta kun oma usko meinaa loppua. Harvoin kukaan kilpailuun valmistautuva pystyy näkemään itseään täysin realistisessa valossa, ei edes kokeneet kilpailijat, mutta erityisesti se korostuu kun kilpailuun valmistaudutaan ensimmäistä kertaa.
Tiimipäivä ajoi asiansa, sillä päivän jälkeen Sari taas puhkui intoa harjoitellessaan illalla poseerauksia peilin edessä.

Tiimiasu ja some

Tiimipäivässä suunniteltiin myös uusia tiimiasuja, onhan tiimiin kuulumisessa yksi iso asia sen yhteisöllisyys, yhteenkuuluvuus ja me-henki. Innoissaan tiimiläiset visioivatkin mitä erilaisempia tiimiasusteita aina WellGo-alushousuista alkaen. Lopulta kuitenkin taidettiin päätyä hankkimaan ensimmäiseksi yhtenevät tiimihupparit (ja edetä siitä sitten asteittain mahdollisesti jopa niihin alushousuihin asti…).
Eri merkkejä ja malleja testattiin ja vaihtoehtja pohdittiin, mutta lopullinen valinta jäi vielä harkintaan (Jos sinulla on hyviä kontakteja, laita ihmeessä kommenttiboksiin vinkkiä!)

Kannattaa laittaa seurantaan myös tiimin Instagram-tili, sinne alkaa jatkossa puskea sisältöä ihan uudella tavalla. Eikä pelkkää treeniä ja parsakaalia, vaan ihan oikeita ihmisiä ja oikeaa elämää fitneksen taustalla.

Poseerausharjoittelu

Tiimipäivän päätteeksi urheilijat pääsivät harjoittelemaan poseeraamista Janin ja Ringan opastaessa oikeisiin asentoihin ja oikeanlaiseen esiintymiseen. Vielä näin harjoitellessa hymyt olivat aika harvassa, enemmänkin taisi tuskanhiki kihota otsalle. Mutta ainakin näin sivusta seuraajana jäi todella vahva tunne, että näistä tyypeistä kuullaan vielä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.