Hae
Metallisydän

100Syke – Elinvoimasi olohuone

”Kun sekä keho että mieli voi hyvin, on arkikin kevyempää ja elämästä nauttiminen helpompaa.” Tämän ajatuksen ympärille on rakentunut 100Syke:n laaja palvelutarjonta Porin ydinkeskustassa. Me käytiin Emilian kanssa tutustumassa tähän hyvinvoinnin olohuoneeseen viime viikolla…

100syke

100Syke

100Sykkeelle sisään astuessa eteen avautuu valoisa ja avoin aula, jossa asiakas toivotetaan iloisesti tervetulleeksi. Ihan uusi paikka 100Syke ei meille ole, ollaan Sarin kanssa käyty pariinkin ryhmäliikuntamuotoon tutustumassa aikaisemmin… Niistä lisää myöhemmin, nyt lähdetään kierrokselle.

Fysioterapia

Kun lähdetään aulasta etenemään, ensimmäisenä vastaan tulee fysioterapeutin työhuone. Fysioterapiasta 100Syke on aikoinaan lähtenyt liikkeelle ja sen huomaa todella laajassa ja laadukkaassa palvelutarjonnassa. 100Syke tarjoaa paitsi hierojan ja fysioterapeutin palvelua, myös psykofyysistä fysioterapiaa, fasciamanipulaatiota ja fysiotrainerin palveluja.

Kosmetologi

Seuraavana vastaan tulee kosmetologin työhuone, jossa on mahdollista saada kosmetologin palveluja hoitoa käsi- ja kasvohoidoista rakennekynsiin ja kulmien ja ripsien värjäykseen ja bikonirajan sokerointiin. Itse varasin itselleni saman tien ajan hemmottelevaan kasvohoitoon…

Kokoustila/lasten synttärit

Seuraava huone käytävän varrella oli 100Sykkeen kokoustila, jossa mahtuu pitämään isompaakin palaveria – tai riehakkaat lestensynttärit tarjoamisineen ja discovaloineen! Lastensynttärit 100Sykkeellä onkin ihan huippu juttu, mistä lisää myöhemmin…

Kuntosali

Käytävä päättyy oveen, jonka takaa avautuu moderni ja hyvin varusteltu matalan kynnyksen kuntosali, jossa myös erityisryhmät on huomioitu todella hyvin.

Ryhmäliikuntatunnit

Kuntosalilta on pääsy ryhmäliikuntatiloihin, joista ensimmäinen oli minulle jo ennestään tuttu ilmajooga-tunnilta (postaus kokemuksestani joogasta silkkiliinojen varassa TÄÄLLÄ)

Klikkaa kuvaa!

Toinen ryhmäliikuntatila on oikea unelmien peuhukenttä kaikille lapsille ja lapsenmielisille. 100Sykkeen temppusalissa käytiin Sarin kanssa jokin aika sitten testaamassa uutta GoFlo ryhmäliikuntamuotoa (postaus GoFlo-kokeilusta TÄÄLLÄ)

Klikkaa kuvaa!

Emilia oli silloin meillä mukana ja touhusi temppusalissa koko GoFlo-tunnin ajan. Tälläkään kertaa Emilia ei olisi millään malttanut jatkaa kierrosta…

GoFlon ja ilmajoogan lisäksi tarjolla on muunmuassa kehonhuoltoa ja kiertoharjoittelua sekä parkouria nuorille ja toiminnallista temppuryhmää lapsille.

100Sauna

100Sykkeeltä löytyy myös todella tasokas ja viihtyisä uima-altaalla varustettu saunatila, jota voi varata niin illanviettoon kaveriporukalle, työporukan tyhy-päivään kuin lasten synttäreillekin.

Lasten synttärit

Sitten päästänkin niihin jo aiemmin mainitsemiini lasten synttäreihin… Niitä löytyy joka lähtöön, osuu valinta sitten Nerf-synttäreihin, joissa pääsee pelaamaan kaupunkisotaa Nerf-pyssyillä, temppusalissa järjestettäviin temppusynttäreihin tai parkour-synttäreihin tai allasosastolla järjestettäviin poolpartyihin, on 100Varmaa että synttärit on koko lapsiporukalle ikimuistoiset 🙂

Nettisivut

Lisää tietoa palveluista ja laadukkaampia kuvia löytyy 100Syke nettisivuilta, käykäähän kurkkaamassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *