Hae
Metallisydän

Sari one week out!

Jari: Tänä viikonloppuna pitäis kirjoittaa blogiin sellanen ”one week out”-postaus…
Sari: Kirjota kuule vi**u ite. Mä en ainakaan kirjota yhtään mitään mistään. Tässä on kuule ihan tarpeeks tekemistä tässä dieetissä ilman mitään postauksiakaan!

No niin, eli tässä tällainen ”one week out”-postaus Jarin kirjoittamana, olkaa hyvät!

Sari one week out!

Tässä on nyt ollut viimeisen viikon ajan hiukan tiukemmat tunnelmat kotosalla… Ei ole paljon uskaltanut vitsailla, tai oikeastaan sanoa sanaakaan, sen verran tiukille alkaa erään fitness-kisaajan dieetti vetää. ”Yksi viikko enää, yksi viikko enää” – uskon että tuota mantraa on tässä ihan kumpikin toistellut hiljaa itsekseen…

Toisaalta tuossa tiukahkossa tunnelmassa on myös niitä ilon hetkiä aina välillä, kuten perjantai-iltana kun vessasta kuului riemuisa huuto ”Tuu Jari äkkiä katsomaan!”… Kuvittelin mielessäni jo vaikka mitä, mutta siellä sitä ihailtiin vatsassa näkyviä verisuonia hampaiden pesun yhteydessä.

Pitkä matka takana ja loppukiri enää edessä

Kun tässä muistelee tätä reilun puolentoista vuoden matkaa kohti ensi viikonloppua ja Fitness Expoa, on se toisaalta mennyt kuin hujauksessa, ainakin näin viereltä seurattuna. On ollut offikautta ja välidieettiä ja nyt sitten kisadieettiä, mutta koko ajan Sarilla on riittänyt intoa vaikka muille jakaa. Viime viikolla oli ensimmäinen kerta koko projektin aikana kun Sari istui keittiön pöydän ääressä ja kyynel vieri poskelle. ”Mä en jaksa enää…” Pienellä tsempillä sekin kyynel lopulta vaihtui ilon kyyneleeseen ja into löytyi taas uudelleen. Hattua on kyllä nostettava, itsestäni ei olisi tuohon touhuun, ei sitten millään.

Jotenkin tuntuu, että tässä projektin loppuvaiheessa Sari on itsekin joutunut kaivamaan sitä intoa ja motivaatiota hiukan syvemmältä, vaikka ei ehkä sitä niin suoraan myönnäkään. Ainakin lähes päivittäin löytyy jotain uutta mitä pitää sitten heti syödä kisojen jälkeen. Jos ne kaikki herkut otetaan viikon päästä Lahteen mukaan, joita Sari on suunnitellut jo takahuoneessa heti kisan jälkeen syövänsä, ei siihen ihan pieni reppu riitä ja pahoin pelkään ettei jouluun mennessä vielä ole ehditty joka ruokapaikkaan, joihin ”on pakko päästä heti kisan jälkeen syömään”.

Ennen noita kaikkia herkutteluja on edessä kuitenkin vielä viimeistelyviikko, jonka sisällöstä me ei olla kumpikaan vielä täysin selvillä. Sarin huippuvalmentajien Ringa Ruisniemen ja Jani Sukevan opastuksella se vedetään vielä läpi ja ensi lauantaina Fitness Expon lavalla seisoo muiden kilpailijoiden rinnalla upea Sari – ja katsomossa seuraa Jari ylpeydestä puhkuen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.