Hae
Metallisydän

Kumpi vei voiton! Kuka vie palkinnon?

Viikonloppuna kerroin oman näkemykseni tämän kevään farkkumuodista ja samalla laitoin pystyyn äänestyksen, jossa blogin lukijat ja Instagram-seuraajat pääsivät kertomaan oman näkemyksensä siitä, kumpi on tänä keväänä näyttävämpi farkkutrendi, vaaleat farkut mustalla farkkutakilla vai mustat farkut vaalealla farkkutakilla. Samalla äänensä antamalla pääsi osallistumaan lahjakorttiarvontaan. Nyt sekä voittaja että kevään kuumin farkkutrendi on selvillä…

Kumpi vei voiton?

Ääniä annettiin sekä blogissa että Instagramissa huikea määrä ja niiden laskemisessa menikin jonkin verran aikaa. Äänet jakautuivat hyvin tasaisesti ja ihan itseäkin alkoi ääniä laskiessa jännittää kumpi lopulta vie voiton. Oma henkilökohtainen suosikkini oli vaalea farkkutakki ja mustat farkut, mutta niin siinä vain kävi, että hyvin niukalla 14 äänen erolla voiton nappasi musta farkkutakki ja vaaleat farkut.

Kuka vie palkinnon?

Palkinnon arpominen oli kaksivaiheinen prosessi. Ensin arpakuutiolla arvottiin löytyykö voittaja blogiin vai Instagramiin kommentoineista. Numeroilla 1,2 ja 3 arpa osuisi blogiin ja numeroilla 4, 5 ja 6 Instagramiin. Kimblen pompautuslaite toimi puolueettomana arpomiskoneena ja antoi luvun 4, joten arvonnan toinen vaihe toteutettiin Instagramin puolella perinteisellä ”skrollataan sinne tänne ja tökätään sormella” -menetelmällä. Video arvonnasta löytyy TÄÄLTÄ

Kuten videosta on havaittavissa, 50 euron lahjakortin House of Brandoniin nappasi itselleen nimimerkki jaana.s.korhonen !!!

Voittajalle on laitettu yksityisviestiä Instagramin puolella, onnittelut voittajalle!

Ja te muut, älkää lannistuko, vaan käykää shoppailemassa itsellenne House of Brandonista jotain kivaa, vaikka farkkutakki!

Yksi kommentti

  1. una kirjoitti:

    Too much jeans eather way !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.