Hae
Metallisydän

Kuntosalille on kiva palata myös koronan jälkeen!

Taas aletaan olemaan koronaviruksen kanssa siinä vaiheessa että yhteiskuntaa aletaan laittamaan kiinni. On kokoontumisrajoituksia, tapahtumia perutaan taas urakalla ja ravintoloiden aukioloaikoja ja asiakasmääriä rajoitetaan kovalla kädellä. Myös kuntosaleilla kävijämäärät vähenevät ihmisten siirtyessä kotisaleille treenaamaan tai kaivavat taas jumppakuminauhat ja kahvakuulat esiin. Meilläkin alkaa taas treenit painottua kotisalille…

Kuntosalille on kiva palata myös koronan jälkeen

kuntosalille

Uskon että useimmilla on hyvin muistissa viime kevään poikkeustila ja yhteiskunnan sulkeutuminen, itselläni ainakin on. Me siirrettiin keväällä useamman kuukauden ajaksi treenaamaan kokonaan kotisalille. Viiden vuoden kotisalin rakentaminen ja varustaminen ei ollut ollut turhaa, treenaaminen onnistui hyvin ja monipuolisesti. Silti koko ajan mielesä pyöri palaaminen ”oikealle” kuntosalille.

Meille ei tullut keväällä missään kohtaa mieleenkään perua jäsenyyttä WellGo Gymille, missä olemme treenanneet jo useita vuosia. Täytyy suoraan myöntää, että ei sitä silloin ajatellut miten suuri merkitys salikortin voimassa pitämisellä oli kuntosaliyrittäjille, silloin ainoastaan mietti, kuinka hienoa on palata taas ihmisten pariin oikealle kuntosalille kun koronatouhu loppuu. Vasta jälkeenpäin ymmärsi, miten ahtaalle kuntosaliyrittäjät joutuivat kevään aikana useiden asiakkaiden peruessa jäsenyyksiään koronatilanteen vuoksi.

Vaikka omalla kotisalilla tykkäänkin treenata ja treenaan siellä jonkin verran ihan normaalitilanteessakin, muistan kesällä WellGo:lle palaamisen ihan yhtä hyvin kuin kevään rajoituksetkin. Oli mahtavaa palata tutulle salille tuttujen treenaajien pariin jauhamaan paskaa ja nostamaan rautaa sen sijaan, että sitä teki yksin omassa autotallissa. Uskon että paluu kuntosaleille oli vielä merkityksellisempi niille, jotka olivat useamman kuukauden treenanneet omissa olohuoneissa kahvakuulilla ja vastuskuminauhoilla, vaikkei niissäkään mitään vikaa ole. (TÄÄLTÄ löytyy paljon ohjeita siihen kotitreeniin)

Eiköhän siis puhalleta yhteen hiileen ja pidetä ne salikortit voimassa nyt tämän koronakriisin toisen aallon aikanakin, niin päästään sitten taas palaamaan oikealle kuntosalille kun tämä kriisitilanne on taas ohi!

Metallisydän Facebookissa

Metallisydän Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.