Hae
Metallisydän

Metallisydän blogi muuttaa Vaikuttajamedialle!!

Metallisydämen blogi on yksi Suomen blogimaailman dinosauruksista, ei ehkä yhtä suuri, mutta vanha kuin taivas. Ensimmäiset postaukset Metallisydämen blogiin olen kirjoittanut vuonna 2009 eli yli kymmenen vuotta sitten! Silloin kymmenen vuotta sitten aloitin blogini Blogger-palvelussa, mutta aika nopeasti sain tarjouksen liittyä mukaan perustettavaan FitFashion-blogiyhteisöön. Metallisydän olikin yksi ensimmäisistä FitFashion-blogeista sivuston auetessa. Sittemmin FitFashion myytiin A-Lehdille ja A-Lehtien alaisuudessa blogini nousi uuteen kukoistukseen muutamia vuosia sitten. Pari vuotta sitten erillinen FitFashion-sivusto suljettiin ja blogini siirtyi edelleen A-Lehtien ylläpitämälle terve.fi-sivustolle. Nyt on kuitenkin tullut aika jättää FitFashion, terve.fi ja A-Lehdet taakse ja siirtyä eteenpäin. Jatkossa Metallisydän blogi tulee löytymään Vaikuttajamedialta!

metallisydän

Metallisydän blogi muuttaa Vaikuttajamedialle!

Vaikuttajamedialle siirtyminen on kuin kotiinpaluu. Vaikuttajamedian perustivat kaksi entistä FitFashionin bloggaajaa siinä vaiheessa kun FitFashion-yhteisö lakkautettiin pari vuotta sitten. Silloin tein päätöksen pysyä A-Lehdillä ja siirtyä terve.fi sivustolle, vaikka jo silloin siirtyminen Vaikuttajamedialle oli hyvinkin houkutteleva vaihtoehto.

Vaikuttajamedialla bloggaa todella moni entisen FitFashionin bloggaaja ja tämä ratkaisu tuntuukin tällä hetkellä todella hyvältä, oikeastaan ainoalta oikealta vaihtoehdolta. FitFashionin aikana meillä bloggaajilla oli todella tiivis yhteisöllisyyden tunne ja teimme paljon yhteistyötä ja tuimme toisiamme. Tuo yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen elää todella vahvana Vaikuttajamedialla ja onkin mahtavaa päästä mukaan tuttuun porukkaan.

Mistä Metallisydämen laatujutut löytyy jatkossa?

Toukokuun loppuun asti Metallisydän blogi löytyy tuttuun tapaan vanhasta paikastaan terve.fi sivustolta. Kesäkuu on villiä siirtymävaihetta ja blogi löytyy kesäkuun ajan edelleen terve.fi sivustolta, mutta kesäkuun alusta myös Vaikuttajamedialta. Kesäkuun aikana postaukset siirtyvät vaiheittain terve.fi sivustolta Vaikuttajamedialle ja kesäkuun lopussa Metallisydän blogi poistuu kokonaan terve.fi-sivustolta.

Parhaiten pysyt Metallisydän blogin mukana ottamalla seurantaan blogin Facebook-sivun ja Instagram-tilin.

Metallisydämen Facebook-sivu löytyy TÄÄLTÄ

Metallisydämen Instagram-tili löytyy TÄÄLTÄ

Vaikuttajamedia löytyy TÄÄLTÄ

Yksi kommentti

  1. Anni kirjoitti:

    Vihdoin! Ja jee! Tämä sivusto on todella raskas. Mainoksia mainosten perään ja huonosti latautuvia juttuja. Hyvä kun siirryt! Siellähän sinun olisi pitänytkin olla jo ajat sitten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *