Hae
Metallisydän

Pelle Hermanni tulee taas!

Moni oman ikäiseni muistaa takuuvarmasti Sirkuspelle Hermannin, joka seikkaili 80-luvulla televisiossa. Sarjan tekeminen loppui 80-luvun lopulla, mutta seikkailut jatkuivat uusintojen muodossa tuoden Pelle Hermannin äityliineineen ja nauravine kepakoineen tutuksi myös lukemattomille lapsilel oman lapsuuteni jälkeen. Nyt meille aikuisille Pelle Hermanni faneille on luvassa melkoinen nostalgiatrippi, sillä Pelle Hermannista ollaan tekemässä uutta elokuvaa!

Pelle Hermanni tulee taas!

Pelle Hermannin tarina saa jatkoa missäpä muuallakaan kuin Porissa, Kirjurinluodossa, jossa on vuosikausia ollut lasten leikkipuisto nimelta Pelle Hermannin leikkipuisto. Porin Kirjurinluotoon rakennetaan nytkin ohjaaja Timo Koivusalon johdolla sirkuskylä, jossa elokuvaa kuvataan. Me käytiin etukäteen hiukan fiilistelemässä Pelle Hermannin leikkipuistossa, vaikka elokuvassa tuskin siellä olevassaa sirkusvaunua tai näyttämöä näkyykään.

Elokuvaa aletaan kuvata Porissa elokuussa. Olisikin hauska päästä taas seuraamaan elokuvan kuvaamista ihan läheltä (vink vink Timo Koivusalo!) Vuosia sitten olen ollut avustajana parissakin Koivusalon ohjaamassa elokuvassa, ensin parissa Pekko-elokuvassa ja viimeisenä Rentun Ruusu-elokuvassa, josta sain joukkokohtauksen lisäksi ihan kirjaimellisesti ”päärolin”. Elokuvaa kuvattiin silloin Ulvilan legendaarisella nuorisoseuran talolla ”Peltitalolla” ja eräässä kohtauksessa seinällä näkyi kuvissa liian moderni valokatkaisija. Ohjaaja Koivusalo katseli meitä avustajia, osoitti minua ja totesi, että ”sinulla on sopivan iso pää, tuleppa sinä seisomaan tuohon katkaisijan eteen.” Siinä sitten fiilistelin ”Irwinin” esiintyessä lavalla, peittäen samalla taidokkaasti kyseisen valokatkaisijan. Voidaan siis hyvinkin sanoa, että minun päälläni on merkittävä rooli kyseisessä elokuvassa.

Elokuvan kuvaamisen seuraaminen oli silloiselle harrastajateatterilaiselle todella hieno kokemus ja olisihan sitä hieno päästä verestämään kokemuksia. Voisin sitäpaitsi hyvin kuvitella Koivusalon tällä kertaa toteavat jotakin tyyliin, ”sinä siellä, näytät sopivasti pelleltä, tuleppa seisomaan tuohon!”

Huippu alekoodi!

Pelle Hermannia odotellessa on hyvin aikaa shoppailulle ja nyt siihen on ihan loistava tilaisuus, sillä sain teille lukijoilel jaettavaksi exclusiivisen alekoodin House of Brandon verkkokauppaan! Koodi on METALLI20 ja sillä saa -20% alennuksen koko House of Brandonin normaalihintaisesta valikoimasta. Kannattaa olla nopea, sillä koodi on voimassa vain 48 tuntia tämän postauksen julkaisusta! (Sarilla kuvissa olevat husut on tilattu House of Bandonista)

TÄSTÄ shoppailemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.