Hae
Metallisydän

Koronakeväästä peruttuun kesään – mutta entäs syksy?

Koko kevät meni jotenkin epätodellisessa sumussa kun koronavirus pyyhki yli Euroopan. Meillä Suomessakin suljettiin koulut, elettiin eristyksissä ja vain odotettiin kesää ja tuon epätodelliselta tuntuvan painajaismaisen kevään loppumista. Nyt edessä on syksy…

Koronakeväästä peruttuun kesään

Loppukeväästä poikkeusoloja löysennettiin, koulut avattiin ja tuli kesä. Hiljalleen uskallettiin ryömiä esiin koloistamme, ihan vaan huomataksemme että kaikki oli peruttu. Kyllähän se harmitti, vaikka lopulta se oli mitä ilmeisimmin ainoa oikea ratkaisu. Koronavirus väheni vähenemistään ja tarkan harkinnan jälkeen uskaltauduttiin uimaan, leikkipuistoihin ja loppukesästä jopa huvipuistoon. Joka paikassa noudattaen tarkoin turvavälejä ja huolehtien käsihygieniasta.

Ei se takaraivossa jyskyttävä Koronapelko minnekään silti kadonnut ollut, vaikka vähentynyt olikin. Koko ajan edelleen kerrottiin uusista, joskin kovin vähäisistä tartunnoista. Samalla kuitenkin sai lukea esimerkiksi Ruotsin ja USA:n järkyttävistä tilanteista…

Milainen syksy meille tulee?

Lopulta kesästä muodostui oikein kiva. Touhuttiin paljon yhdessä, leikittiin ja ulkoiltiin. Vietettiin aikaa mökillä ja kotosalla. Nyt kesä alkaa olla kohta ohi, koulujen alkamiseen on enää pari viikkoa ja isoja tapahtumia saa jo järjestää. On myönnettävä, että ainakin itse pienoisella jännityksellä odotan, millainen syksystä tulee. Nostaako Koronavirus päätään ja joudutaanko jälleen poikkeusolojen vangiksi? Vai onko ihmiset oppineet jotain keväästä ja osaavat pitää varansa? Sen tulemme varmasti näkemään syksyn aikana. Se mikä on varmaa, sujuu syksy sitten miten tahansa, vuosi 2020 tulee varmasti jäämään mieleen hyvin poikkeuksellisena vuotena.

Sarin paita ja neule on tilattu House of Brandon verkkokaupasta

Tsekkaa TÄÄLTÄ juttua meidän Särkänniemen reissusta ja siitä miten poikkeusolot oli Särkänniemessä huomioitu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *