Hae
Metallisydän

Pientä luksusta kotisalille…

Vaikka itse sanonkin, on kotisalini jo varsin hyvin varusteltu kompaktiin tilaansa nähden. Mitään isompaa laitetta tai härvätintä sinne ei enää mahdu, mutta jotain pient kuitenkin… Tällä kertaa hankin hiukan pientä luksusta kotisalilleni…

Luksusta kotisalille

Kotisalia rakennellessani olen kerran tehnyt yhden täysin virhehankinnan. Se oli käytettynä ostamani jonkun itse rakentama ylä/alatalja-laite. Se oli suoraan sanottuna helvetin huono. Onneksi tajusin jo aikoja sitten hävittää sen ja ostaa tilalle kunnollisen Barbarian Linen laitteen.

Yksi puute tuossa muuten erinomaisessa vekottimessa on ollut – tähän asti. Siinä on joutunut alataljaa tehdessä istumaan kovalla lattialla…

Vaan eipä joudu enää!

Tilasin jokin aika sitten hiukan luksusta kotisalilleni alataljan penkin muodossa. Kyse on hyvin yksinkertaisesta vekottimesta, penkustetusta penkistä, jolla on mukava istua ja joka nostaa myös suoritusasennon jokseenkin mukavammaksi.

Kyllä nyt kelpaa taljaa taas kiskoa!

Barbarianin laitteet tilaan aina GoFitness Megastoresta, niin tämän alataljan penkinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.